FORELSKET: Paris Hilton hevder hun er svært forelsket i Benji Madden.  Foto: All Over Press
FORELSKET: Paris Hilton hevder hun er svært forelsket i Benji Madden. Foto: All Over PressVis mer

Mamma mot kjærligheten

Kathy Hilton er skeptisk til Paris`nye forhold.

SEHER.NO: Partyprinsesse Paris Hilton (27) og hennes rockerkjæreste, Benji Madden (28), har vist deres kjærlighet for offentligheten mang en gang de siste ukene.

Men ikke alle er like fornøyde med hotellarvingens nye forhold...
Paris` mamma, Kathy Hilton, er nemlig svært skeptisk til om datterens følelser overfor Madden er ekte, eller om Paris kun er sammen med han for å erte på seg bestevenninnen og "rivalen" Nicole Richie (26), skriver Popcrunch.com.

Paris og Nicole har i flere år hatt et svært turbulent forhold, og Kathy Hilton frykter nå at datteren kun er sammen med Benji fordi Nicole er sammen med hans tvillingbror, Joel.

Ifølge The National Enquirer skal mamma Hilton nylig ha tatt en alvorsprat med datteren og spurt hvilke motiver hun har for å date Benji. 

- Kathy spurte henne rett ut - "gjør du dette kun for å irritere Nicole?". Kathy elsker datteren sin, men hun vet også at hun kan være uærlig, og at hun alltid finner på noe tull. Hun tror også det vil være ganske likt Paris å date broren til Nicoles fremtidige ektemann bare for å irritere henne, sier en venn av Hilton-familien.

Men på tross av morens skepsis, fortsetter altså Paris å date Benji. Og nylig proklamerte hun sin kjærlighet for rockeren på sin egen blog på MySpace.

- Jeg har aldri følt meg så lykkelig og forelsket. Benji er en fantastisk fyr og livet har aldri vært bedre, skriver partyarvingen.

LES OGSÅ: - Uønsket av kjendisdesigner