PÅ BEDRINGENS VEI: I dag har Kailyn endelig funnet lykken med kjæresten Javi Marroqion (21). Paret giftet seg i september i fjor og to måneder senere ønsket de sønnen Lincoln velkommen til verden. Foto: PacificCoastNews/All Over Press
PÅ BEDRINGENS VEI: I dag har Kailyn endelig funnet lykken med kjæresten Javi Marroqion (21). Paret giftet seg i september i fjor og to måneder senere ønsket de sønnen Lincoln velkommen til verden. Foto: PacificCoastNews/All Over PressVis mer

- Mamma mobbet meg for vekten min

«Teen Mom»-stjernen Kaileen Lowry fikk angst for sin egen vekt og utviklet spiseforstyrrelser.

SLET MED SPISEFORSTYRRELSER: Kailyn Lowry sier morens mobbing førte til at hun utviklet spiseforstyrrelser. Foto: Splash News/ All Over Press
SLET MED SPISEFORSTYRRELSER: Kailyn Lowry sier morens mobbing førte til at hun utviklet spiseforstyrrelser. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Kaileen Lowry (22) har blitt et kjent fjest for MTV-seere både i USA og i Norge gjennom realityserien «Teen Mom»

Nå har hun gitt en bok om sin oppvekst, hvor hun blant annet forteller om at hun tok abort samme dag som hun fylte 16 år.

Men også Kailyns foreldre blir utlevert i boka.

Ifølge nettsiden Radaronline forteller den unge TV-stjernen om at hun anser sin egen mor som en av grunnene til at hun i mange år har slitt med spiseforstyrrelser.

Kailyn hevder moren Suzi over lang tid kritiserte henne fordi hun mente hun var overvektig.

- Hun mobbet meg for vekten min. «Chunky Monkey» var kallenavnet hun brukte på meg. Starter ikke alle vrangbilder og kroppsproblemer hjemme? Mine gjorde det.Kailyn hevder problemene forverret seg da hun ble en TV-kjendis.

Ble mobbet nettet

Den unge jenta ble sterkt påvirket av nedsettende kommentarer hun leste om seg selv på internett.

- Jeg spiste kun tyggegummi med fem kalorier og fylte magen min med vann. Etter at jeg trente, kastet jeg opp. Så desperat var jeg etter å være tynn.

Lowry skal nå ha fått spiseforstyrrelsene under kontroll.

I dag har Kailyn endelig funnet lykken med kjæresten Javi Marroqion (21). Paret giftet seg i september i fjor og to måneder senere ønsket de sønnen Lincoln velkommen til verden.

Fra før har hun sønnen Isaac (4).

LES OGSÅ: - Jeg har vært gjennom et helvete