- Mamma måtte gi meg bort som baby

Carola Häggkvists mor opplevde fødselspsykose.

BLE GITT BORT: Da Carola Häggkvist var baby, ga moren henne til et barnehjem. Foto: STELLA PICTURES
BLE GITT BORT: Da Carola Häggkvist var baby, ga moren henne til et barnehjem. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Moren til sangstjernen Carola Häggkvist (45) gikk inn i en fødselspsykose da hun fødte datteren. Det endte med at hun ga lille Carola til et barnehjem.

- Hun klarte rett og slett ikke å være mamma for meg. Dermed måtte jeg tilbringe de første månedene av livet mitt på et barnehjem. Jeg fant nylig ut på hvilket sted jeg tilbrakte min første stund her på jorden. Det var det samme stedet som dronning Christina av Sverige bodde på, sier hun til VG.

Carolas mor forsøkte flere ganger å ta sin lille baby tilbake, og etter flere forsøk greide hun det.

- En slik fødselspsykose som mamma opplevde skjer under forløsningen av barnet, og det er noe mer hormonene som ikke stemmer. Men etter to måneder så klarte hun å ta meg til seg. Hun prøvde et par ganger å være mamma for meg mens jeg bodde på barnehjemmet, og til slutt gikk det bra. Men jeg var i ferd med å bli bortadoptert, sier hun.

Den svenske sangstjernen og tidligere Melodi Grand Prix-vinneren er aktuell med albumet «Elvis, Barbra & Jag».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Blir pappa for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer