Ariel Winter:

- Mamma lot meg ikke ha jentevenner

«Modern Family»-stjernen Ariel Winter hevder hun ble seksualisert av sin egen mor.

SNAKKER UT: «Modern Family»-stjernen Ariel Winter snakker ut om det turbulente forholdet med moren, Crystal Workman. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: «Modern Family»-stjernen Ariel Winter snakker ut om det turbulente forholdet med moren, Crystal Workman. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Skuespilleren Ariel Winter (19), kjent som Alex i serien «Modern Family», har i flere år vært i krangel med sin egen mor, Crystal Workman.

I 2012 rettet Ariel en rekke anklager mot moren for å ha mishandlet henne fysisk og psykisk.

Ariels storesøster Shanelle Gray (38) var lenge oppnevnt som hennes midlertidige verge, mens Alex kjempet i retten mot sin egen mor i flere år.

I et nylig intervju med The Hollywood Reporter snakker 19-åringen ut som den tøffe tiden, og avslører flere detaljer om den røffe barndommen, hvor hun blant annet hevder at hennes egen mor seksualiserte henne som barn.

Ifølge Ariel skal moren ha kledd henne opp i miniskjørt og små korte kjoler allerede som syvåring.

- Hvis jeg hadde blitt tilbudt en nakenscene i den alderen hadde moren min garantert sagt ja, forteller hun til magasinet.

SNAKKER IKKE SAMMEN: Ariel Winter har ikke snakket med moren sin, Crystal Workman, på fem år. Foto: All Over Press
SNAKKER IKKE SAMMEN: Ariel Winter har ikke snakket med moren sin, Crystal Workman, på fem år. Foto: All Over Press Vis mer

Fikk ikke snakke med jenter

Videre i intervjuet forteller 19-åringen om hvordan moren egentlig levde ut sin skuespillerdrøm via henne, hvor hun blant annet ble presset til flere auditions allerede da hun var fire år.

- Jeg fikk ikke lov til å ha jentevenner. Hun mente jenter var konkurranse, forteller hun og legger til at presset fra moren var intenst.

- Du klundrer det ikke til når du har noen som alltid følger med på deg, sier hun.

Kritiserte datteren

Selv om Ariel ikke har hatt noe med moren sin å gjøre på flere år, har imidlertid ikke det hindret moren i og kritisere henne over nett.

Etter å ha slitt med store ryggsmerter i lang tid bestemte «Modern Family»-stjernen seg i 2015 å legge seg under kniven for å redusere bryststørrelsen fra 70H til 75E.

- Det var veldig smertefullt. Jeg hadde mye problemer med ryggen. Jeg kunne ikke stå rett opp og ned lenge. Til slutt var det så vondt at jeg ikke orket smertene lenger, fortalte hun ifølge Daily Mail den gangen.

Skuespillerstjernen ble hyllet på sosiale medier for avgjørelsen, men det falt imidlertid ikke i god jord hos alle - spesielt ikke hos hennes egen mor.

- Jeg synes ikke noen i den alderen skal kutte i brystene sine. Jeg er overrasket over at hun gjorde det så ung. og at legen lot henne få lov, sa Crystal til Inside Edition året etter operasjonen.

Fant lykken

Nå for tiden lever Ariel et selvstendig liv med stor suksess i rollen som Alex i seriesuksessen «Modern Family», men også på hjemmebane ser det ut til at 19-åringen har det bedre enn noen gang.

I november i fjor ble det kjent at Ariel fant lykken med skuespilleren Levi Meaden (29).

Og tidligere i år, under Screen Actor Guild Awards i Los Angeles, la ikke paret skjul på at det er sterke følelser mellom dem.

STJAL SHOWET: Ariel og Levi benyttet anledningen på den røde løperen til å vise følelsene sine for hverandre. Det resulterte i et skikkelig kyss foran fotografene og fansen. Foto: NTB scanpix
STJAL SHOWET: Ariel og Levi benyttet anledningen på den røde løperen til å vise følelsene sine for hverandre. Det resulterte i et skikkelig kyss foran fotografene og fansen. Foto: NTB scanpix Vis mer

De to skuespillerne kysset hverandre heftig foran fotografene, før de smilende tok seg tid til å hilse på fansen.

Ariel måtte fjerne den korallfargede leppestiften sin fra hennes ti år eldre kjærestes ansikt etter det romantiske kysset, skriver Daily Mail.

På sosiale medier er heller ikke paret diskrè med sine kjærlighetserklæringer overfor hverandre.

- Gratulerer med 30 år min kjære. Hvert sekund jeg tilbringer med deg blir jeg enda mer forelsket. Jeg kunne ikke vært mer takknemlig for å kunne være din partner in crime. Du er den mest fantastiske mannen, og jeg elsker deg høyere enn alt, skriver Ariel til bildet hun delte med fansen på kjærestens bursdag.

LES OGSÅ: Selena Gomez: - Det føles som om jeg kjenner alle, men ikke har noen venner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer