ÅPNER SEG: Linda Perry vokste opp med fem brødre og en søster. Halvbroren Mark misbrukte henne seksuelt. Foto: All Over Press
ÅPNER SEG: Linda Perry vokste opp med fem brødre og en søster. Halvbroren Mark misbrukte henne seksuelt. Foto: All Over Press Vis mer

- Mamma lenket meg naken til hundehuset

Den lesbiske rockestjernen Linda Perry åpner seg om en barndom fylt med mishandling og incest.

Publisert

SEOGHØR.NO: Låtskriveren Linda Perry (49) er best kjent som vokalisten i bandet «4 Non Blondes» som hadde superhiten «What's Up» på midten av 90-tallet.

Men hun er også gift med TV-stjernen Sara Gilbert (39).

I en ny TV-dokumentar åpner Perry seg opp om sin vonde barndom, og avslører både mishandling og incest.

- Mamma kommer ikke til å bli glad for at jeg sier dette, men hun fikk to sønner med en annen mann, han ene heter Mark, og da han var 16 år misbrukte han meg.

- Det skjedde et par ganger, og så stoppet det. Jeg fortalte mamma om det, men hun nektet å tro meg, forteller hun, ifølge Contactmusic.com.

Begynte å tvile på seg selv

Perrys brasiliansk-fødte mor blir også intervjuet i dokumentaren, men avviser påstandene datteren kommer med om broren sin. Hun sier at hun selv aldri så noe som helst.

- Lenge var jeg også overbevist om at det ikke hadde skjedd fordi mamma fikk meg til å føle det som om jeg bare hadde diktet opp disse historene, sier artisten.

Linda hevder i tillegg at moren var en tyrann som mishandlet barna for å lære dem disiplin.

- Kvinner måtte være veldig tøffe da hun selv vokste opp. Hun lenket meg naken til hundehuset fordi jeg lekte med hunden.

- Hun så ikke selv på dette som galt, men som disiplin. Min mor gjorde mange forferdelige ting, men jeg tilgir henne fordi hun ikke visste at hun gjorde meg vondt, sier hun.

HUSKER DU DISSE? 4 Non Blonds bestod av bassisten Christa Hillhouse, gitaristen Roger Rocha, trommisen Wanda Day og vokalisten og gitaristen Linda Perry. Perry forlot bandet i 1994 for å satse på en solokarriere. Foto: All Over Press
HUSKER DU DISSE? 4 Non Blonds bestod av bassisten Christa Hillhouse, gitaristen Roger Rocha, trommisen Wanda Day og vokalisten og gitaristen Linda Perry. Perry forlot bandet i 1994 for å satse på en solokarriere. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Pamela holdt skjult for moren i 40 år at hun ble misbrukt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer