SEX-EKSPERT: Kesha påstår at hun visste alt om sex allerede som syvåring. Foto: All Over Press
SEX-EKSPERT: Kesha påstår at hun visste alt om sex allerede som syvåring. Foto: All Over Press Vis mer

- Mamma lærte meg alt om sex som 7-åring

Som 14-åring fikk Kesha kondomer og bilnøklene da hun skulle være alene hjemme.

Publisert
SEHER.NO: Moren til den amerikanske popstjernen Kesha (22), lærte henne alt om sex allerede før hun var syv år. Hun ønsket å gjøre henne ansvarsfull og oppmuntret henne til å oppføre seg som en voksen allerede i ung alder.

- Jeg visste alt om sex allerede før jeg var syv år. Moren min lot meg være hjemme alene da jeg var 14 år med et kredittkort, en boks med kondomer og nøkkelen til bilen. Den eneste beskjeden jeg fikk var å ikke bli gravid og ikke kjøre i fylla, fortalte Tik tok-stjernen åpenhjertig, ifølge Femalefirst.


Popstjernens konserter er kjent for å ha et veldig voksent tema, som blant annet inkluderer å kaste kondomer på publikum. Hun påstår at fansen bør forvente å bli krenket av konsertene hennes.

- Jeg er ingen barnevakt. Jeg er veldig ærlig om hvem jeg er. Det finnes sex og det finnes alkohol. Ungene finner det ut en dag uansett, sier hun.

Kesha, som har to brødre, vokste opp sammen med sin mor i Nashville, US, og vet ikke hvem faren er.

- Jeg snakket med moren min om det, men hun har veldig dårlig hukommelse. Jeg kommer til å late som Mick Jagger fra The Rolling Stones er faren min og gå videre i livet, fortalte superstjernen åpenhjertig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg tok søppelposer og slang det sammen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer