- Mamma krever sms hvis hun ikke bør se på TV

- Hun har sagt at jeg skal gi beskjed til crewet, forteller «Big Brother»-deltager Joakim Myhre Eik.

GLAD I TATOVERINGER: - Jeg begynte i en alder av 18, og da tatoverte jeg inn mamma på armen. Jeg helgarderte meg mot negative reaksjoner fra den nærmeste familien, sier Joakim Myhre Eik om denne tatoveringen. Foto: Lina Hekkli/Seher.no
GLAD I TATOVERINGER: - Jeg begynte i en alder av 18, og da tatoverte jeg inn mamma på armen. Jeg helgarderte meg mot negative reaksjoner fra den nærmeste familien, sier Joakim Myhre Eik om denne tatoveringen. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med «Big Brother»-Joakim nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag gikk startskuddet for «Big Brother», da 16 deltagere forlot sitt normale liv, og forsvant inn i et luksuriøst utstyrt hus i Årsta, rett utenfor den svenske hovedstaden Stockholm. En av dem er Haugesund-gutten Joakim Myhre Eik (22).  
Joakim har utstyrt kroppen med massevis av tatoveringer. Blant annet ordet «mamma» på armen.
 
- Min mor er den som står meg nærmest, hun er mitt næreste familiemedlem. I tillegg har jeg en bror, søsken og en stefar. De er veldig trygge på meg, og jeg har et veldig nært forhold til min familie. Jeg har full støtte hjemmefra, og det hjelper veldig på. Hun er bekymret for vesle-gutten sin, men det kommer til å gå bra, sier Joakim til Seher.no på spørsmål om hva familien synes om at han er med i årets «Big Brother».
 
- Hva kan du si om alle tatoveringene på overkroppen?

- Jeg begynte i en alder av 18, og da tatoverte jeg inn mamma på armen. Jeg helgarderte meg mot negative reaksjoner fra den nærmeste familien. Etterpå har jeg bare kjørt på med det jeg liker her i livet, ting jeg er glad i. Blomster, damer, lillesøsteren min på tre og et halvt år, familie - og ting jeg setter pris på i livet, forteller 22-åringen.

«Big Brother» er kanskje ikke regnet som det mest stuerene programmet på norske TV-skjermer, og Joakim legger ikke skjul på at mamma er - i hvert fall litt - bekymret for hva hun får se av sin sønn på TV.

- Hun har sagt at jeg skal gi beskjed til crewet om at de skal sende henne en melding om at hun ikke bør se på hvis det skulle skje noe spesielt. Men jeg tror de kan slappe helt av, de kjenner meg på godt og vondt, forteller den unge haugesunderen, som ikke engang tør regne på hvor mye penger han har brukt på tatoveringer de siste årene.

- Jeg vet ikke, men det har blitt mye penger etter hvert, forteller han til Seher.no.

«Big Brother» ser du på TV 2 Bliss mandag-fredag klokka 21.30, samt søndager klokka 20. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har sex med kjæresten foran andre par  

Se video med «Big Brother»-Joakim her:[obj:media:9924]Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer