GA VERDEN SJOKK: Heidi Montag har fått mye oppmerksomhet verden over. Spesielt mye har det blitt da det ble kjent at hun opererte seg ti ganger på en dag. Foto: All Over Press
GA VERDEN SJOKK: Heidi Montag har fått mye oppmerksomhet verden over. Spesielt mye har det blitt da det ble kjent at hun opererte seg ti ganger på en dag. Foto: All Over PressVis mer

Mamma knekt etter Heidis operasjoner

- Jeg er nervøs for å dra hjem, avslører TV-stjernen.

SEHER.NO: Reality-stjernen Heidi Montag (23) har den siste tiden skapt store overskrifter, etter hennes uttalelser om plastisk kirurgi. "The Hills"-kjendisen opererte seg blant annet hele ti ganger på én dag.

Nå avslører hun at hun holdt det store antallet operasjoner skjult for både venner og familie. Ni uker etter sliter 23-åringen fortsatt med de skrekkslagne reaksjonene fra mammaen, Darlene Egelhoff, skriver People.

- Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg er 23 år gammel, mens mamma reagerer på en slik måte. Jeg er nervøs for å dra hjem å møte henne ansikt til ansikt, spesielt når kameraene ruller og går, sier hun til nettstedet.

En kilde tett på familien forteller at Egelhoff er "skremt og går igjennom et totalt sammenbrudd". Samme kilde hevder at moren nesten ikke kan vente på å konfrontere datteren når hun kommer hjem.

Montags mamma, som bor i Colorado der reality-stjernen vokste opp, får snart ønsket sitt oppfylt.

- Heidi planlegger å dra hjem til den lille byen Crested Butte i nær framtid, forteller kilden til People.

Den siste tidens hendelser vil gjøre hverdagen dramatisk for "The Hills"-fans verden over. Kameraer har nemlig fanget hvert eneste øyeblikk og blir vist på TV i neste sesong av den populære serien, som sendes på MTV.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Opererte seg ti ganger på én dag!