Mamma Kate kaster klærne

Trosser kroppshysteriet i Hollywood.

KJENTE FJES: Kate Winslet spiller sammen med Jude Law ( kjent fra "Alfie"), Sean Penn (Mystic River), Patricia Clarkson (Six feet under) og James Gandolfini (Sopranos) i "All the king's men". Foto: All Over Press
KJENTE FJES: Kate Winslet spiller sammen med Jude Law ( kjent fra "Alfie"), Sean Penn (Mystic River), Patricia Clarkson (Six feet under) og James Gandolfini (Sopranos) i "All the king's men". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I nettoen!

Frykten forr å bli stilt i skyggen av yngre og strammere kolleger har vært grunnen til at "Titanic"-stjernen Kate Winslet (30) har nølt med å spille inn nakenscener de siste årene.

Kat har nemlig vært opptatt med å føde og ta seg av datteren Mia Honey (5) og sønnen Joe Alfie (2).

Men under prøvene til filmen "All the kings men" - som også har Sean Penn (46) og Jude Law (33) på rollelista - bestemte hun seg for å blåse i om strekkmerkene synes!

- Jeg har pleid å tenke "Jeg har hatt to barn og har ikke mage til dette!", men etter en lang vurdering bestemte jeg meg for å gjøre det, sier hun ifølge nettstedet Contactmusic.

Winslet hevder hun ikke bruker noen "body double" -en skuespiller som erstatter kroppen hennes i scener der hodet ikke synes.

Men hun legger ikke skjul på at nakencomebacket var såpass skremmende at hun la om kostholdet før filmingen startet.

- I to uker før scenene skulle spilles inn, sluttet jeg å drikke alkohol og spiste ekstremt sunt.
Jeg ble helt utrolig disiplinert, fordi jeg var så nervøs, sier hun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer