- Mamma kalte meg feit

Nå har realitystjernen Khloé Kardashian tilgitt moren.

STJERNEFAMILIE: De berømte Kardashian-søstrene Kim, Kourtney og Khloé har moren Kris Jenner som manager.  Foto: All Over Press
STJERNEFAMILIE: De berømte Kardashian-søstrene Kim, Kourtney og Khloé har moren Kris Jenner som manager. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kardashian-søstrene har fått mye oppmerksomhet for sine veldreide kropper, men nylig fikk Khloé (27) kritikk fra uventet hold. Moren Kris Jenner (56) gikk til angrep på datteren fordi hun hadde lagt på seg noen kilo.

- Du bryr deg ikke om vekten din og det frustrerer meg fordi jeg jobber så hardt for deg og søstrene dine og du hjelper ikke til, skriker Jenner som også er døtrenes manager.

Vektkritikken førte til en kjempekrangel mellom mor og datter, og alt ble filmet som en del av realityserien «Khloé & Lamar».

- Å si at jeg ødelegger hele merket på grunn av vekten min får meg til å føle meg dårlig. Du er helt gal og ond, slår Khloé tilbake.

I etterkant av krangelen har Kardashian roet seg ned og er ikke lenger sur på moren.

- Moren vår tror på oss mer enn vi tror på oss selv. Men hun er også manageren vår og prøver å beskytte merket vårt. Hun sier «Du er bare litt for feit nå». Hvis hun bare var manageren min hadde jeg sparket henne, sier Khloé til Cosmopolitan.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg blir kvalm av oppførselen deres  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer