Christina Ricci:

Mamma igjen etter skilsmissen

Christina Ricci fant lykken igjen. Nå er de blitt foreldre.

BLE FORELDRE: Christina Ricci og ektemannen Mark Hampton er blitt foreldre sammen for første gang. Foto: Jordan Strauss/Invision/ANTB
BLE FORELDRE: Christina Ricci og ektemannen Mark Hampton er blitt foreldre sammen for første gang. Foto: Jordan Strauss/Invision/ANTB Vis mer
Publisert

I midten av oktober kunne «The Addams Family»-stjernen Christina Ricci (41) dele den hyggelige nyheten om at hun hadde giftet seg med hårstylist Mark Hampton - et knapt år etter at hun skilte seg fra ektemannen gjennom syv år, James Heerdegen.

Bryllupet mellom de to fant sted bare kort tid etter at Ricci avslørte at paret også ventet sitt første barn sammen. Fra tidligere har hun sønnen Freddie med eksmannen.

Babylykke

Og nå er Freddie blitt storebror. På Instagram avslører nemlig skuespilleren at hun og ektemannen har fått ei lita jente sammen.

«Baby Cleo er her. Vi er så forelsket i henne. Og så har hun den mest fantastiske pappaen man kan forestille seg», skriver hun til en videosnutt av den lille jenta.

I kommentarfeltet renner det over av kjærlige gratulasjoner fra blant andre stjerner som Diane Kruger.

Gladnyhetene har altså kommet tett for Ricci det siste året, noe som uten tvil må være en opptur etter skilsmissen fra eksmannen.

MISTET HÅRET: Mari Haugersveen, kjent fra blant annet «Tigerstaden», har mistet mye hår etter fødselen. Video: Mari Haugersveen Vis mer

Etter at duoen bekreftet brudd i fjor, har det nemlig kommet frem flere sjokkerende detaljer om ekteskapet mellom de to, som blant annet har resultert i et permanent besøksforbud mot eksmannen for 90-tallsstjernen.

Skjermer sønnen

I 2017 kunne Ricci fortelle i et intervju med The Edit, gjengitt av People, om hvordan morsrollen har vært med på å forandre henne.

- Ekteskap viser deg dine feil i hvordan du håndterer ting, og å skaffe barn tvinger deg til å vokse opp i lysets hastighet. Jeg er en helt annerledes person enn det jeg var før jeg fikk barnet mitt, fortalte hun deg gang.

Overfor IndieWire i 2019 avslørte hun også hvorfor hun velger å holde sønnens liv privat og borte fra sosiale medier.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg hadde det vanskelig med å være kjent som barn, det å bli intervjuet og spurt om livet mitt. Jeg tror måten jeg svarte på spørsmål og tingene jeg sa tidligere i karrieren min gjorde meg usikker. Jeg reagerte ofte, var aggressiv og utagerende, delte hun og la til:

- Ingen barn burde bli eksponert for voksne menneskers kritikk, spørsmål, intervju eller formeninger. Det er grunnen til at vi ikke har bilder av barna våre på nettet. Dette er samme greia.

LES OGSÅ: Brudd etter 18 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer