- Mamma har vært syk hele mitt liv

Svenskenes MGP-håp så moren kun med sporadiske mellomrom i flere av barndomsårene.

REPRESENTERER SVERIGE: Robin Stjernberg representerer Sverige i årets Eurovision-finale på hjemmebane, med sangen «You». Foto: Reuters
REPRESENTERER SVERIGE: Robin Stjernberg representerer Sverige i årets Eurovision-finale på hjemmebane, med sangen «You». Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Robin Stjernberg (22) kunne tidligere i år glede seg over at han skal representere Sverige i Eurovision-finalen på hjemmebane, etter at han vant den nasjonale Melodifestivalen med låten «You».

Men mens 22-åringen i løpet av de siste årene både har hatt suksess som en del av gruppen «What's Up» og kom på andreplass i den svenske utgaven av «Idol» i 2011, har privatlivet vært preget av turbulens.

Til Aftonbladet sier Robin at han så lite til sin mor i barndommen fordi moren ble psykisk syk.

- Hun har vært psykisk syk hele mitt liv. Og er det fortsatt.

- Vi begynner å få et bedre forhold. Det var verre da jeg var yngre, da så jeg henne ikke så ofte. Kanskje bare et par ganger i året. Pappa ville vel beskytte meg for han var redd for at jeg skulle synes det var ubehagelig, men jeg syntes aldri det.

Robin sier morens sykdom påvirket oppførselen hans da han vokste opp.

- Jeg har alltid krevet mye oppmerksomhet, helt siden skoletiden. Jeg har alltid vært veldig «hyper». Det er først nå jeg begynner å finne meg selv, sier han til Aftonbladet.

LES OGSÅ: Slik ble Margaret MGP-stjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer