KRANGLER OM PENGER: Anna Cardwell og hennes mamma June Thompson kranger om over 100 000 kroner som Anna mener hun har krav på etter å ha vært med i realityserien «Here Comes Honey Boo Boo». Her er de sammen i en tidligere sesong av serien. Foto: All Over Press
KRANGLER OM PENGER: Anna Cardwell og hennes mamma June Thompson kranger om over 100 000 kroner som Anna mener hun har krav på etter å ha vært med i realityserien «Here Comes Honey Boo Boo». Her er de sammen i en tidligere sesong av serien. Foto: All Over PressVis mer

- Mamma har stjålet alle pengene mine

«Here Comes Honey Boo Boo»-stjernen fikk sjokk da hun sjekket sparekontoen sin.

SEOGHØR.NO: Anna« Chickadee» Cardwell har sammen med lillesøsteren Alana «Honey Boo Boo» Thompson, «Mama» June Shannon og resten av sin familie gjort stor suksess med realityserien «Here Comes Honey Boo Boo».

Serien har i Norge blitt sendt på kanalen TLC.

Etter at June og samboeren Mike Thompson gikk fra hverandre i september, og June tok opp igjen kontakten med eks-kjæresten som misbrukte Anna da hun var liten, ble serien lagt ned.

 

Nå krangler mor og datter om Annas del av TV-inntektene.

LYKKELIGERE TIDER: Slik så det ut da Anna, lillesøsteren Alana (Honey Boo Boo) og deres mor June tidligere dro på handletur sammen. Nå er tonen en helt annen mellom Anna og moren. Foto: All Over Press
LYKKELIGERE TIDER: Slik så det ut da Anna, lillesøsteren Alana (Honey Boo Boo) og deres mor June tidligere dro på handletur sammen. Nå er tonen en helt annen mellom Anna og moren. Foto: All Over Press Vis mer

 

I et intervju med TV-profilen Dr. Phil (Phil McGraw, red.anm) beskylder Anna moren for å ha stjålet over 15 000 dollar (110 000 kroner) fra henne.

Hevder hun har sendt sjekk

- Da jeg ringte banken min for å sjekke hva som stod på sparekontoen i mitt navn, fortalte de at det kun stod 17 dollar der. Det skulle vært over 15 000.

- Hun har stjålet pengene mine.

June Shannon sier til Dr. Phil at hun skal ha sendt datteren en sjekk på det beløpet.

Anna tror imidlertid det kun er snakk om en løgn fra morens side.

- Jeg har aldri sett noe til den sjekken, sier hun til Dr. Phil.

Hadde fri tilgang

Anna sier moren har hatt full tilgang til sparekontoen, fordi den ble opprettet mens hun var mindreårig.

- Hun har hatt fri tilgang til den. Da jeg ringte henne og spurte hva som hadde skjedd, sendte hun meg et bilde av en sjekk på 15 000 dollar og sa det var alt som var igjen. Hun  skulle sende den dagen etter, men ingenting har skjedd.

- Hun har heller ikke svart på brev fra advokatene mine, sier Anna oppgitt.

Se video: Honey Boo Boo havnet i bilulykke i januar

LES OGSÅ: - Han forgrep seg på datteren hennes

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.