Mamma gikk "au naturel"

Meg Ryan har blitt godt voksen - men går fortsatt uten undertøy!

UTEN BH: Meg Ryans sønn, Jack Henry, så ikke ut til å plages stort over at moren ikke gikk med BH.  Foto: All Over Press
UTEN BH: Meg Ryans sønn, Jack Henry, så ikke ut til å plages stort over at moren ikke gikk med BH. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Meg Ryan (47) er ikke av de mest pripne Hollywood-skuespillerinnene, og virker som hun har et svært avslappet forhold til seg selv og kroppen sin.

Dette viste hun tydelig da hun var ute og gikk tur i New Yorks gater med sønnen Jack Henry (16), som hun har med eksmann Dennis Quaid, denne uken.

For om det var noe hun hadde glemt eller gjorde bevisst vites ikke, men det var hvertfall svært klart at filmskjønnheten hadde glemt å ta på seg BH, skriver Daily Mail.

BH eller ikke - skuespillerinnen fremdeles en særdeles flott figur.

Heller ikke sønnen så ut til å plages noe særlig av at moren gikk "au naturel", og de to tullet og lo mens de tok bilder av hverandre i Soho.

Skuespillerinnen har også datteren Daisy True, som hun adopterte fra Kina i 2006.

Ryan er ventet tilbake på kinolerretet snart, etter en tre års pause fra karrieren for å ta vare på barna.

Skuespillerinnen blir å se i den nye versjonen av George Cukors klassiker "The Women" fra 1939, i tillegg spiller hun mot Antonio Banderas i komedien "My Mom`s New Boyfriend", som slippes senere i år.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Ikke pen med collagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer