Mamma for andre gang

Britney Spears har pakket sekken og satt kursen for sykehuset.

FORELDRE: Britney og Kevin har mang en gang blitt kritisert for å være dårlige foreldre. Vi får håpe at det går bedre denne gang. Foto: All Over Press
FORELDRE: Britney og Kevin har mang en gang blitt kritisert for å være dårlige foreldre. Vi får håpe at det går bedre denne gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sprekkeferdig!

Britney Spears (24) er veldig klar for å føde. Hun har mang en gang uttalt at hun er ganske så lei av å være høygravid, men nå er endelig dagen her.

Ifølge venner, kommer "Toxic"-stjernen nemlig til å bli mamma for andre gang i dag, og det ved keisersnitt.

Ifølge Contactmusic.com, vil den tidligere popstjernen bli innlagt på sykehuset UCLA Santa Monica Medical Center i California i ettermiddag.

Ryktene om at det vil bli ei jente som ser dagens lys, oppsto etter at Britney og ektemannen Kevin Federline (28) mang en gang har blitt observert på med både en rosa barneseng og minst like rosa bamser i hendene.

Både Kevin og Britney benekter at de vet hvilket kjønn barnet blir.

- De har tenkt å kalle henne for Jaylynn, etter Britneys mor, Lynn, og lillesøster Jamie Lynn, forteller en kilde som hevder hardnakket at det vil bli ei jente.

Britneys sønn Sean Preston kom til verden i fjor ved keisersnitt på samme sykehus.

I USA blir det foretatt over seks millioner keisersnitt i året. I dag melder Aftenposten at dette inngrepet tredobler dødsrisikoen for barna.

Hva vil du at barnet skal hete? Stem til høyre!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer