- Mamma fikk slag da hun fødte meg

Nå takker Lindsey Vonn moren for at hun har klart å holde seg positiv etter OL-nederlaget.

STJERNEPAR: Lindsey Vonn har vært sammen med golfstjernen Tiger Woods i ett år. Hun takker ham og moren sin Lindy Lund for all støtten de har gitt henne etter at OL gikk tapt. Foto: All Over Press
STJERNEPAR: Lindsey Vonn har vært sammen med golfstjernen Tiger Woods i ett år. Hun takker ham og moren sin Lindy Lund for all støtten de har gitt henne etter at OL gikk tapt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere OL-vinneren Lindsey Vonn (29) synes det er svært trist at hun ikke får delta i årets OL i Sotsji på grunn av kneskaden.

- Det er hardt. Jeg har så lyst til å være der, men jeg kan ikke, sier Vonn til People.com.

Den amerikanske alpinisten, som måtte stå over fordi kneet er for ustabilt til å konkurrere, takker sin mor Lindy Lund for å alltid ha hjulpet henne å forholde seg positiv uansett hvilke utfordringer hun har støtt på.

- Mamma fikk slag da hun fødte meg. Hun har aldri hatt mulighet til å stå på ski med meg. Støtten hennes har ment utrolig mye. Hennes styrke og positivitet har alltid hjulpet meg å komme videre, spesielt i forhold til skadene mine, forteller 29-åringen.

Skryter av Tiger

- Hun ser det positive i alt, og sier til meg: «Det er en ny dag i morgen. Det vil alltid være en ny konkurranse du kan delta i». Når hun sier det på den måten, så høres det så lett ut, selv om det ikke er det. Men det får meg til å føle at det er mulig.

Men det er ikke bare Vonns mor som har støttet henne gjennom vanskelige tider. Kjæresten og golfesset Tiger Woods (38) får også skryt.

- Han minner meg på å være tålmodig, og sier at alt vil bli bra. Jeg setter virkelig pris på all støtte han har gitt meg. Det gjør en stor forskjell, sier hun ifølge nettstedet.

Paret har vært sammen siden våren i fjor, og det er Tigers første seriøse forhold siden utroskapsskandalen og den påfølgende skilsmissen fra svenske Elin Nordegren (34).

LES OGSÅ: Lindsay Vonn kom på catwalken med krykker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer