- Mamma får sosialhjelp

Pia Haraldsen har flyttet hjem for å forsørge moren og halvbrødrene etter en bitter skilsmisse fra stefaren Karl-Otto Haraldsen.

GODE VENNER: Pia Haraldsen støtter sin mor Jasmin i den tunge tiden.
GODE VENNER: Pia Haraldsen støtter sin mor Jasmin i den tunge tiden. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra slottsmiddag til sosialkontor!


Pia Haraldsen bekrefter at skilsmissen mellom moren Jasmin og stefaren Karl-Otto Haraldsen har gått hardt utover morens økonomi. For å hjelpe familien gjennom vanskelighetene har hun flyttet hjem til moren på Snarøya.


- Jeg kan bekrefte at jeg har flyttet hjem for å hjelpe mamma i denne vanskelige tiden. Min tidligere stefar betaler ikke engang barnebidrag, slik at mamma må gå på sosialen for å få penger til mat. Det er rett og slett uverdig. Hun er et flott menneske som har tatt seg av oss barna i alle år, sier Pia Haraldsen i en kommentar.


Karl-Otto Haraldsen (46) og Jasmin Haraldsen (52) har holdt sammen i 20 år, og var faste gjester på Slottet hos kong Harald og dronning Sonja. For et halvt år siden var bruddet et faktum, og nå tyder alt på at skilsmisseoppgjøret ender i Asker og Bærum tingrett.


Karl-Otto Haraldsen er sønn av Haakon Haraldsen, som igjen er dronning Sonjas bror. Paret har to gutter sammen, og i tillegg hadde Jasmin datteren Pia da hun traff Karl-Otto.


- Jasmin har vært hjemmeværende og ofret seg for mann og barn, forteller en familievenn til Se og Hør. Det er også bakgrunnen for at Jasmin nå nærmest står på bar bakke.


Se og Hør har vært i kontakt med Kal-Otto og Jasmin Haraldsen. Ingen av dem ønsker å kommentere saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer