- Mamma er veldig stolt av meg

Elena Bokoreva Wiulsrud sender DVD'er til hjemlandet slik at moren kan følge med.

GODT FORHOLD: - Mamma har gjort utrolig mye for meg hele livet. Alt jeg har oppnådd er hennes fortjeneste, forteller Elena. Foto: Privat
GODT FORHOLD: - Mamma har gjort utrolig mye for meg hele livet. Alt jeg har oppnådd er hennes fortjeneste, forteller Elena. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Elena Bokoreva Wiulsrud (26) har med årene etablert seg som et kjent ansikt som profesjonell danser i TV 2-programmet «Skal vi danse». Det samme har ektemannen Lars Alexander Wiulsrud (26). 

Elena, som i år danser med showmann og musiker Eldar Vågan (52), kom til Norge fra Russland i 2006. Og det var dansingen og kjærligheten som gjorde at den vakre 26-åringen forlot hjemlandet. Til Seoghør.no innrømmer hun at hun at hun av og til lengter tilbake.

- Litt savner jeg jo leiligheten i Litpetsk, der mamma bor nå. Jeg har jo mange gode minner fra da jeg var liten. Mest av alt savner jeg mamma og søsteren min, Natalia, forteller Elena, som bare får sett sin familie cirka én gang i året.

Heldigvis får mamma Galina fulgt med - i hvert fall litt - på hva datteren utretter i den norske utgaven av «Skal vi danse».

- Jeg sender henne DVD'er som hun kan se på. Og så har hun faktisk lært seg hvordan hun kan følge litt med på Youtube. Hun er veldig stolt av meg. I 2010, da jeg danset med Håvard Lilleheie, var hun til stede i studio under den første og andre sendingen. Hun gråt da jeg danset den fine valsen.
 
- Hvor viktig har moren din vært for deg?

- Mamma har gjort utrolig mye for meg hele livet. Hun har kjørt buss med meg i hjembyen helt siden jeg var syv år gammel, og til og fra treninger og alt annet. Alt jeg har oppnådd er hennes fortjeneste, sier en åpenhjertig Elena Bokoreva Wiulsrud til Seoghør.no.

Elena og Lars Alexander giftet seg i 2007, og bor sammen i Drammen. Lars Alexander danset i år med den tidligere skistjernen Marit Mikkelsplass, men røk ganske nylig ut av dansen for denne gang.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - En fordel å ha fylt 50  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer