- Mamma er hottere enn Julianne Moore

Bristol Palin støtter politikermoren Sarah Palin.

HOT, HOTTERE: Julianne Moore portretterer Sarah Palin i filmen «Game Change» - det likte Palins datter Bristol dårlig. Foto: Stella Pictures
HOT, HOTTERE: Julianne Moore portretterer Sarah Palin i filmen «Game Change» - det likte Palins datter Bristol dårlig. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den kontroversielle republikanske politikeren Sarah Palin (48) var i vinden da hun for noen år tilbake prøvde å vinne det amerikanske folkets politiske hjerte - og nå hele veien til det hvite hus.

Nå er det datteren Bristol Palin (21) som står for overskriftene. Hun er aktuell for andre gang i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», og har i den forbindelse gått ned flere kilo, samt innrømmet at hun har operert ansiktet.

SE PREMIEREN AV SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Men nå er det moren den unge jenta lager overskrifter rundt. Hun hevder nemlig at hun synes mamma Palin er mye hottere enn skuespiller Julianne Moore (51), som vant Emmy for sin tolkning av den kvinnelige politikeren i filmen «Game Change».


- Jeg synes ikke hun gjør en spesielt god tolkning av mamma. Hun er mye hottere enn det der! og hun har ikke den tåplige aksenten heller. Min mamma er dødskul!, hevder Bristol.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sarah Palins sønn var narkoman  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer