- Mamma er fortsatt irritert på meg

Men «Paradise Hotel»-paret angrer ikke på at de ga etter for følelsene...

ANGRER IKKE: Selv om de på forhånd hadde bestemt seg for ikke å ha sex inne på «Paradise Hotel», angrer verken Andreas Bolme Akselsen eller Camilla Karlsen Bøvollen på at de hoppet til køys sammen foran TV-kameraene. Foto: TV3
ANGRER IKKE: Selv om de på forhånd hadde bestemt seg for ikke å ha sex inne på «Paradise Hotel», angrer verken Andreas Bolme Akselsen eller Camilla Karlsen Bøvollen på at de hoppet til køys sammen foran TV-kameraene. Foto: TV3 Vis mer
SEOGHØR.NO: Etter flere uker med frustrert flørting, gikk Andreas Bolme Akselsen (23) og Camilla Karlsen Bøvollen (20) tirsdag til sengs sammen foran «Paradise Hotel»-kameraene.

Til Seoghør.no sier Akselsen at han lenge har kviet seg for gjensynet med de hete scenene i TV3s realityserie.

- Jeg hadde jo opprinnelig bestemt meg for ikke å ha sex inne på hotellet, men når du møter en du blir glad i, så er det jo en naturlig ting.

Andreas hevder han forberedte foreldrene sine på forhånd om hva som kom til å bli vist.

- Mamma er fortsatt irritert, men jeg håper at det er glemt så fort serien er ferdig på TV. Hun og pappa skjønner ikke hvordan jeg kunne gjøre noe sånt foran TV-kameraene, men jeg har prøvet å forklare at man glemmer dem fort.

Etter at de kom tilbake til Norge, har Andreas og Camilla blitt kjærester, og begge hevder de er mer forelsket enn noensinne.

De legger ikke skjul på at det kan komme flere sengecener med dem i årets «Paradise Hotel».

- Da vi først var kommet over kneika, så var sex en naturlig greie. Mamma har sagt til meg at hun ikke bryr seg om det. Og jeg synes TV3 har klippet det på en bra måte så langt, sier Camilla til Seoghør.no.

Andreas og Camilla er det foreløpig andre paret som har gått til sengs sammen i årets «Paradise Hotel» etter at deltagerne Are B. Schanke og Iselin Michelsen fant tonen allerede første kvelden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi ble bedt om å lage mer drama