Kendall og Kris Jenner:

- Mamma, dette ser ut som en gravidnyhet

Kendall Jenner ble trolig pinlig berørt da moren la igjen en kommentar i sosiale medier.

PINLIG: Supermodell Kendall Jenner måtte nylig avkrefte ryktene om at hun var gravid etter at moren, Kris Jenner, la igjen en kommentar på Twitter. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images / AFP / NTB
PINLIG: Supermodell Kendall Jenner måtte nylig avkrefte ryktene om at hun var gravid etter at moren, Kris Jenner, la igjen en kommentar på Twitter. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at Kardashian/Jenner-familien er en stor gjeng bestående av små og store.

Helt siden den berømte klanens realityserie «Keeping Up with The Kardashians» begynte å rulle over TV-skjermen i 2007, har det titt og ofte kommet nye familietilskudd.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Søstrene Kim (40), Khloé (36) og Kourtney Kardashian (41) har åtte barn til sammen. Den yngste halvsøsteren deres, Kylie Jenner (23), har også datteren Stormi (3).

Den nest yngste i søsterflokken, Kendall Jenner (25), har valgt bort bleieskifting og våkenetter til fordel for supermodellivet - og er den eneste i familien uten barn.

STORFAMILIE: Kardashian/Jenner-familien er kjent for å være en stor, sammenspleiset gjeng. Her er søstrene Kendall, Kourtney og Kim sammen med de to sistnevntes døtre Penelope og North i 2016. Kims daværende ektemann, Kanye West, er også med. Foto: Broadimage/ REX / NTB
STORFAMILIE: Kardashian/Jenner-familien er kjent for å være en stor, sammenspleiset gjeng. Her er søstrene Kendall, Kourtney og Kim sammen med de to sistnevntes døtre Penelope og North i 2016. Kims daværende ektemann, Kanye West, er også med. Foto: Broadimage/ REX / NTB Vis mer

- Vil ha barn

Likevel later det til at Kendall ikke er helt tilfreds med å være barnløs stort lenger. Det kommer frem i siste sesong av «Keeping Up with The Kardashians».

I en episode innrømmer realitystjernen at hun er verpesyk overfor Khloé og hennes venninne Malika Haqq (38), ifølge Us Weekly.

- Noen dager tenker jeg ... hmmm ..., sier stjernen, og fortsetter:

- Jeg tror det slo meg da jeg så Kylie få barn og en av mine bestevenner få barn - og hun er på min alder. Jeg er litt sjalu.

VERPESYK: Kendall Jenner innrømmer at hun ønsker seg barn i siste sesong av «Keeping Up with The Kardashians». Her er hun avbildet med lillesøsteren Kylie Jenner og moren Kris Jenner i 2016. Foto: Kevin Tachman / REX / NTB
VERPESYK: Kendall Jenner innrømmer at hun ønsker seg barn i siste sesong av «Keeping Up with The Kardashians». Her er hun avbildet med lillesøsteren Kylie Jenner og moren Kris Jenner i 2016. Foto: Kevin Tachman / REX / NTB Vis mer

Supermodellen forteller videre at hun kjedet seg under «lockdown» og da begynte tankene å vandre.

- Noen ganger ser jeg Stormi, True og Chicago leke sammen, og jeg tenker at jeg veldig gjerne vil ha barn. Snart, også, forteller hun videre.

Avviser spekulasjoner

Til tross for at Kendall ikke har egne barn, har hun likevel fått en smakebit på foreldrerollen som tante. 25-åringen er nemlig ikke fremmed for å sitte barnevakt for tantebarna, noe hun også gjør i realityserien.

Nylig måtte Victoria's Secret-modellen trolige holde seg for øynene da «momager» Kris Jenner (65) la igjen en melding på Twitter.

«Du får til dette!!», skrev moren i forbindelse med at Kendall skulle passe på sine storesøstres barn.

Ordlyden kombinert med en tåteflaske-emoji, ga derimot Twitter-innlegget et noe uheldig signal.

Det hele kunne nemlig oppfattes som at 25-åringen var gravid.

En pinlig berørt Kendall kom derfor kjapt på banen og ryddet opp i forvirringen:

«Mamma, dette ser ut som en gravidnyhet!», skrev hun.

Flere Twitter-brukere hadde fått med seg oppstyret, og tok til tastaturet.

«I et øyeblikk trodde jeg at Kendall var gravid, men så fant jeg ut at hun er barnepike. Herregud, jeg fikk nesten hjertestans», skrev en.

«Haha, stakkars Kendall! Det er mødre - de elsker deg, men de gjør deg fremdeles pinlig berørt selv som voksen», kommenterte en annen.

«Dette er grunnen til at Kris Jenner er ikonisk», lød det fra en tredje.

POPULÆR: Kendall Jenner har 122 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres forteller hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Skjønner ikke hvordan dette ble snudd på hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer