STORT KROPPS- OG UTSEENDEFOKUS I UNDRHOLDNINGSBRANSJEN: Dorthe Skappel trengte seg så hardt ned i vekt før «Gullruten 2005», at både hennes personlige trener og familien ble bekymret. Foto: SCANPIX
STORT KROPPS- OG UTSEENDEFOKUS I UNDRHOLDNINGSBRANSJEN: Dorthe Skappel trengte seg så hardt ned i vekt før «Gullruten 2005», at både hennes personlige trener og familien ble bekymret. Foto: SCANPIX Vis mer

- Mamma, dette gjør du aldri igjen!

Tv-profilen innrømmer at rampelyset kan føre til stort kroppsfokus.

SEHER.NO:  Dorthe Skappel (47) har hatt stor suksess som programleder, og fått TV-publikum over hele Norge til å benke seg foran skjermen i forbindelse med «God Kveld Norge» i flere år - kjent for de fleste som landets fremste glamourdronning. Men den populære programlederen avslører nå at hun har hatt tøffe erfaringer med det sterke utseende- og kroppsfokuset i underholdningsbransjen.

- Jeg hadde lagt på meg mye, og følte at kroppen ikke var med meg lengre. Da spurte jeg Tore (personlig trener red.anm.) om han kunne hjelpe meg med å gå ned noen kilo. Jeg hadde et regime som var så strengt at jentene mine sa «mamma, dette gjør du aldri igjen», sier Skappel til Dagbladet Søndag.


Før «Gullruten 2005» underla Skappel seg et knallhardt treningsregime, som til slutt fikk familien til å sette foten ned. Men ingenting kunne stoppe Skappel - ikke en gang hennes trener Tore Vik som kjeftet grovt.

Hun synes det var gøy å gå ned i vekt, og prøvde alltid klær som var en størrelse for små.

- Siden den gang har jeg aldri vært så manisk igjen. At jeg ikke fikk anoreksi, er vel kanskje utrolig, sier hun til Dagbladet.

Hun er bare en av flere kvinnelige tv-profiler som innrømmer at rampelyset kan føre til stort kroppsfokus. En av dem som har fått beskjed om å slanke seg i jobbsammenheng er skuespiller Hilde Lyrån (47).

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg mistet en del av meg selv