Mamma Cooper skilte Bradley og dama på Oscar

Oscar-nominerte Bradley Cooper kom uten Suki Waterhouse på rød løper - og plasserte henne med moren.

SPILTE ANNENFIOLIN: Suki Waterhouse måtte ta til takke med plassen ved siden av «svigermor» Gloria Cooper, da hun var med kjæresten Bradley Cooper på Oscar-utdelingen i Dolby Theatre i L.A. natt til mandag. Trekløveret var omkranset av stjerner som Rosamund Pike, Keith Urban, Nicole Kidman, David Oyelowo og Meryl Streep. Foto: A.M.P.A.S./REX/All Over Press
SPILTE ANNENFIOLIN: Suki Waterhouse måtte ta til takke med plassen ved siden av «svigermor» Gloria Cooper, da hun var med kjæresten Bradley Cooper på Oscar-utdelingen i Dolby Theatre i L.A. natt til mandag. Trekløveret var omkranset av stjerner som Rosamund Pike, Keith Urban, Nicole Kidman, David Oyelowo og Meryl Streep. Foto: A.M.P.A.S./REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bradley Cooper (40) måtte forlate søndagens Oscar-utdeling tomhendt, etter å ha tapt prisen for «beste mannlige hovedrolle» til britiske Eddie Redmayne (33).

Men kjekkasen, nominert for rollen sin i den kontroversielle Clint Eastwood-filmen «American Sniper», ankom også Oscar-løperen uten kjæresten Suki Waterhouse (23) ved sin side.

Stjerneparet, som har vært sammen siden 2013, satt imidlertid sammen inne i salen på Dolby Theatre - men Bradleys mamma, Gloria, hadde fått hedersplassen mellom filmstjernen og hans unge modellkjæreste.

Suki og Gloria skal ha et svært godt forhold, men den britiske modellen og skuespilleren virket ikke helt fornøyd med å følge Oscar-showet på «feil» side av «svigermor» - som var Bradleys Oscar-date i 2013.

Mens superstjerner som Nicole Kidman, Keith Urban, Rosamund Pike og Meryl Streep så ut til å storkose seg med det Neil Patrick Harris-ledede showet, så Suki mer betenkt ut.

Saken fortsetter under bildene.

Bradley sørget imidlertid for å lene seg litt fremover i setet sitt, slik at han lettere kunne ha kontakt med sin kjære under prisutdelingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer