- Mamma ber meg bli gravid

Chelsea Clinton får streng beskjed av Hillary om stifte familie.

VIL HA BARNEBARN: USAs utenriksminister Hillary Clinton bønnfaller datteren Chelsea om å gi henne barnebarn.  Foto: All Over Press
VIL HA BARNEBARN: USAs utenriksminister Hillary Clinton bønnfaller datteren Chelsea om å gi henne barnebarn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Chelsea Clinton (32) har holdt en svært lav profil i media helt siden hun i tenårene ble kjent som daværende president Bill Clintons datter.

I et svært privat intervju i motebladet Vouge letter Chelsea litt på sløret og avslører at moren – USAs utenriksminister Hillary Clinton desperat ønsker å utvide familien.

- Hun sier alltid at det å få barn var det største som har skjedd henne. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn være takknemlig og smile og si at jeg nok føler det samme når jeg blir velsignet på den måten, sier Chelsea til motebladet.

Utenriksministeren skal ha gått så langt som å hinte om ønsket om barnebarn i flere taler.

For to år siden giftet Chelsea seg med finansmannen Marc Mezvinsky (34), og paret diskuterer nå en mulig familieforøkelse.

- Marc og jeg snakker mye om det. Vi jobber begge hardt nå, men håper å bli foreldre om et par år hvis vi er så heldig. Jeg håper mamma kan vente så lenge.

Chelsea følte seg svært elsket i barndommen og ønsker å gi sine barn den samme kjærligheten.

- Da jeg vokste opp visste jeg alltid at jeg var det viktigste i mine foreldres liv og jeg ønsker at våre barn skal føle det på samme måned.

Clinton jobber i dag som spesielreporter for NBC News, og jobber med flere av familiens stiftelser.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik har du aldri hørt Obama før  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer