June Shannon fra «Here comes Honey Boo Boo»:

Mama June viste seg fram for eks-mannen etter å ha gått ned 130 kilo

«Sugar Bear» får hakeslepp.

SJOKKERT: I et nytt klipp fra «Mama June: From Not to Hot», får fansen se et glimt av hvordan Mama Junes ekskjæreste, Mike Thompson (45), også kjent som «Sugar Bear», reagerer på forvandlingen. Foto: Scanpix / E! Online
SJOKKERT: I et nytt klipp fra «Mama June: From Not to Hot», får fansen se et glimt av hvordan Mama Junes ekskjæreste, Mike Thompson (45), også kjent som «Sugar Bear», reagerer på forvandlingen. Foto: Scanpix / E! Online Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): TV-profilen June Shannon (37), bedre kjent under kallenavnet «Mama June» fra den populære realityserien «Here Comes Honey Boo Boo», har gjennomgått en ekstrem, kroppslig forandring de siste månedene.

Grunnet flere krevende slankeoperasjoner har Mama June, som tidligere veide over 200 kilo, fått en helt ny livvstil.

Forrrige uke viste hun fram sin helt nye kropp for første gang.

- Å f***!

E! Online har nå sluppet et nytt tv-klipp fra spinoff-programmet «Mama June: From Not to Hot». Der får fansen se et glimt av hvordan hennes tidligere samboer og kjæreste, Mike Thompson (45), også kjent som «Sugar Bear», reagerer på forvandlingen.

TV-STJERNE: June og «Sugar Bear» har datteren Alana «Honey Boo Boo» Thompson sammen. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNE: June og «Sugar Bear» har datteren Alana «Honey Boo Boo» Thompson sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I en videoteaser ser man Mama June ankomme det som tidligere var parets felles bolig. Thompson bor nå i huset sammen med sin nye kjæreste, Jennifer Lamb, noe som virker å gjøre sterkt inntrykk på Mama June.

- Altså, hva faen gjør jeg her? Dette er huset som jeg pleide å bo i med barna, da Alana var liten. De har pusset opp huset, og det ser bedre ut, men det er fortsatt det samme, jækla huset. Det bringer ingen gode minner, sier hun i klippet.

På tross av å virke bekymringsfull, ser det ikke ut til at Mama June hadde noe å frykte i henhold til ekskjærestens reaksjon. Klippet ender nemlig med at han får hakeslepp og bryter ut: «Å f***!».

- Handlet om hevn

Det er to år siden ble det slutt mellom paret, og kjærlighetssorgen ble mange av oss vitne til i serien som gikk på TLC, som blant annet ble en av kanalens aller største suksesser.

På spørsmål om hvorfor Mama June ønsket å gå ned i vekt, har hun tidligere svart:

VAR KJÆRESTER: Sugar Bear og Mama June gikk fra hverandre for to år siden. Foto. NTB Scanpix
VAR KJÆRESTER: Sugar Bear og Mama June gikk fra hverandre for to år siden. Foto. NTB Scanpix Vis mer

- I begynnelsen handlet det om hevn mot Sugar Bear (ekskjæresten, journ.anm) - at jeg ville gjøre ham sjalu. Men nå handler det ikke om det lenger. De mange operasjonene har hatt sin pris, ikke bare fysisk, men også emosjonelt.

37-åringen erkjente samtidig at hun lenge har kjent på et press fra offentligheten om å slanke seg.

- Men hvis jeg skal gjennom enda en operasjon, må jeg gjøre det for meg selv, ikke for alle andre, påpeker hun.

Shannons mål var å fjerne rundt 130 kilo. Nå passer hun, ifølge E!, inn i størrelse 36.

- Jeg er i ferd med å bli den samme personen på utsiden, som jeg alltid følte at jeg var på innsiden, forteller 37-åringen i programmet, ifølge nettstedet.

HALVVERT VEKTA: June Shannon, bedre kjent som Mama June (37), ble kjent gjennom familiens reality-program «Here Comes Honey Boo Boo». I en ny serie avslører hun sin nye kropp og livsstil, etter å ifølge barna hennes ha gått fra å veie 200 kilo til nærmere 70 på bare noen år. Video: Youtube / Entertainment Tonight Vis mer Vis mer

- Miste kontrollen

37-åringens tynnere figur har på ingen måte kommet over natta. Mama June gjennomgikk den første fedmeoperasjonen i 2015, og har siden vært gjennom en lang prosess.

Den første operasjonen forløp riktignok ikke uten dramatikk, skal vi tro Mama June, som hevder hun holdt på dø som følge av komplikasjoner.

- Jeg er ikke en sånn person som liker å miste kontrollen, og jeg hadde ingen kontroll over situasjonen etter jeg ble lagt i narkose, fortalte hun i en tidligere episode av «Mama June: From Not to Hot».

Verdensberømt familie

TV-programmet «Here Comes Honey Boo Boo» har for lengst gjort familien til Alana «Honey Boo Boo» Thompson (11), jenta serien opprinnelig handler om, verdenskjente.

Programmet ble tatt av lufta i 2014, men fikk fortsatt en plass i folks hjerter. Her fulgte vi den litt spesielle Thompson/Shannon-familien i livet, og fikk et innblikk i alt fra skjønnhetskonkurranser for barn til et problematisk ekteskap.

June Shannon var en sentral figur i serien. Hun ble hetset i sosiale medier på grunn av vekten og væremåten hennes, men fortsatte å vise frem sitt «ekte jeg» for millioner av amerikanere.

LES OGSÅ: Mama June kan miste omsorgsretten for Honey Boo Boo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer