Mama June viser fram sin ekstreme forvandling

- Jeg er i ferd med å bli den samme personen på utsiden, som jeg alltid følte at jeg var på innsiden. 

NY HVERDAG: June Shannon (37), bedre kjent som Mama June, har gjennomgått flere fedmeoperasjoner for å få bukt med vekta. Nå viser hun fram bildene av sin nye kropp. Foto: WENN / NTB Scanpix
NY HVERDAG: June Shannon (37), bedre kjent som Mama June, har gjennomgått flere fedmeoperasjoner for å få bukt med vekta. Nå viser hun fram bildene av sin nye kropp. Foto: WENN / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

TV-profilen June Shannon (37), bedre kjent under kallenavnet «Mama June» fra den populære realityserien «Here Comes Honey Boo Boo», har gjennomgått en ekstrem, kroppslig forandring de siste månedene.

I et nytt tv-klipp fra spinoff-programmet «Mama June: From Not to Hot», som dokumenterer den rappkjefta sørstatskvinnens vei mot et lettere liv, viser Shannon fram sin helt nye kropp.

Takket være flere krevende slankeoperasjoner har Mama June, som tidligere veide over 200 kilo, fått en helt ny livvstil.

#MamaJune has officially gone #FromNotToHot 🎉❤️😍🔥🎊

A post shared by wetv (@wetv) on

- Hatt sin pris

Shannons mål var å fjerne rundt 130 kilo. Nå passer hun, ifølge E!, inn i størrelse 36.

- Jeg er i ferd med å bli den samme personen på utsiden, som jeg alltid følte at jeg var på innsiden, forteller 37-åringen i programmet, ifølge nettstedet.

På spørsmål om hvorfor Mama June ønsket å gå ned i vekt, svarer hun følgende:

- I begynnelsen handlet det om hevn mot Sugar Bear (eksmannen, journ.anm) - at jeg ville gjøre ham sjalu. Men nå handler det ikke om det lenger. De mange operasjonene har hatt sin pris, ikke bare fysisk, men også emosjonelt.

37-åringen erkjenner samtidig at hun lenge har kjent på et press fra offentligheten om å slanke seg.

- Men hvis jeg skal gjennom enda en operasjon, må jeg gjøre det for meg selv, ikke for alle andre, påpeker hun.

HALVVERT VEKTA: June Shannon, bedre kjent som Mama June (37), ble kjent gjennom familiens reality-program «Here Comes Honey Boo Boo». I en ny serie skal hun avsløre sin nye kropp og livsstil, etter å ifølge barna hennes ha gått fra å veie 200 kilo til nærmere 70 på bare noen år. Video: Youtube / Entertainment Tonight Vis mer

Komplikasjoner

Mama Junes datter, Alana Shannon (11), var i utgangspunktet nølende til moras slankeprosjekt, men forteller i programmet at hun er veldig stolt over det Shannon har fått til.

- Hun ser fantastisk ut, sier hun.

Etter at programmet ble sendt på amerikansk tv i helga, har Mama June tatt til Twitter for å takke fansen for støtten.

37-åringens tynnere figur har på ingen måte kommet over natta. Mama June gjennomgikk den første fedmeoperasjonen i 2015, og har siden vært gjennom en lang prosess.

Den første operasjonen forløp riktignok ikke uten dramatikk, skal vi tro Mama June, som hevder hun holdt på dø som følge av komplikasjoner.

BARNA: Alana og Pumpkin er to av June Shannons barn. De støtter moren i kampen hennes mot kiloene. Foto: NTB scanpix
BARNA: Alana og Pumpkin er to av June Shannons barn. De støtter moren i kampen hennes mot kiloene. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg er ikke en sånn person som liker å miste kontrollen, og jeg hadde ingen kontroll over situasjonen etter jeg ble lagt i narkose, fortalte hun i en tidligere episode av «Mama June: From Not to Hot».

Verdensberømt familie

TV-programmet «Here Comes Honey Boo Boo» har for lengst gjort familien til Alana «Honey Boo Boo» Thompson (11), jenta serien opprinnelig handler om, verdenskjente.

Programmet ble tatt av lufta i 2014, men fikk fortsatt en plass i folks hjerter. Her fulgte vi den litt spesielle Thompson/Shannon-familien i livet, og fikk et innblikk i alt fra skjønnhetskonkurranser for barn til et problematisk ekteskap.

June Shannon var en sentral figur i serien. Hun ble hetset i sosiale medier på grunn av vekten og væremåten hennes, men fortsatte å vise frem sitt «ekte jeg» for millioner av amerikanere.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer