Mama June kan miste omsorgsretten for Honey Boo Boo

Flere problemer for TV-stjernen etter at hun gjenopptok kontakten med barnemisbruker-eksen.

I TRØBBEL: June «Mama June» Shannon kan stå i fare for å miste omsorgsretten for både Alana «Honey Boo Boo» (t.v) og to av sine andre døtre. Her er Mama June og Alana fotografert utenfor hjemmet sitt i McIntyre, Georgia fredag. Foto: Thibault Monnier, PacificCoastNe
I TRØBBEL: June «Mama June» Shannon kan stå i fare for å miste omsorgsretten for både Alana «Honey Boo Boo» (t.v) og to av sine andre døtre. Her er Mama June og Alana fotografert utenfor hjemmet sitt i McIntyre, Georgia fredag. Foto: Thibault Monnier, PacificCoastNe Vis mer

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble det kjent at moren til TV-stjernen Alana «Honey Boo Boo» Thompson (9) skal ha gjenopptatt kontakten med ekskjæresten Mark McDaniel (53), som inntil mars satt fengslet for overgrep mot barn.

Den eldste datteren til June «Mama June» Shannon (35), Anna Shannon Cardwell (20), har i ettertid avslørt at McDaniel utsatte henne for seksuelt misbruk da hun var åtte og ni år gammel.

Nå kan Mama Junes forhold til den dømte overgrepsmannen få henne til å miste omsorgsretten for Alana, samt hennes to eldre søstre, skriver People.

En talsperson for barnevernet i familiens hjemstat Georgia, sier at barnevernet ser alvorlig på en sak som denne.

- Generelt sett, når vi mottar en rapport om at barn bor i umiddelbar nærhet av en sexforbryter, er det selvsagt noe som er bekymringsfullt nok til at vi undersøker saken, sier Susan Boatwright i Georgias Division of Family and Child Services til People.

FIRE BARN: June «Mama June» Shannons nest eldte datter,  Jessica Shannon, fotografert utenfor familiens hjem lørdag. Foto: All Over Press
FIRE BARN: June «Mama June» Shannons nest eldte datter, Jessica Shannon, fotografert utenfor familiens hjem lørdag. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Kan fjerne barna fra hjemmet

Grunnet lover om vern av privatlivet, kan ikke Boatwright bekrefte at påstandene om Mama Junes forhold til den dømte sexforbryteren etterforskes av barnevernet.

Hun bekrefter imidlertid at ved mistanke om at barn lever i noen form for fare, vil barnevernet utvikle en sikkerhetsplan og forsikre seg om at barna ikke er i nærheten av forbryteren.

- Når små barn som ikke kan forsvare seg selv er i daglig kontakt med eller bor sammen med en sexforbryter, vil noen gå ut for å vurdere situasjonen og avgjøre om barna kan bli der eller ikke, uttaler Boatwright til People.

I VILLREDE: Mama Junes tidligere samboer og kjæreste Mike Thompson, har fortsatt kontakt med henne. Her er han fotografert i McIntyre, Georgia fredag, etter å ha besøkt Mama June og barna. Ifølge All Over Press spiste han middag alene i bilen sin. Foto: All Over Press
I VILLREDE: Mama Junes tidligere samboer og kjæreste Mike Thompson, har fortsatt kontakt med henne. Her er han fotografert i McIntyre, Georgia fredag, etter å ha besøkt Mama June og barna. Ifølge All Over Press spiste han middag alene i bilen sin. Foto: All Over Press Vis mer

June Shannon, som brøt med samboeren Mike «Sugar Bear» Thompson (42) for en måned siden, har barna Jessica «Chubbs» Shannon (18) og Lauryn «Pumpkin» Shannon (14) i tillegg til Alana og Anna.

Tar til motmæle

TV-kanalen TLC bestemte seg for å ta den tidligere realitysuksessen «Here Comes Honey Boo Boo» av skjermen etter at det ble kjent at June Shannon hadde kontakt med Mark McDaniel.

Selv nekter 35-åringen for at hun og McDaniel har noe romantisk forhold.

Facebook-siden sin skrev June Shannon lørdag at hun ville klare opp i ryktene:

- Folk selger falske historier til tabloidene hver dag! Det er ikke sant, jeg lover at barna mine er min første prioritet og at jeg aldri ville satt dem i fare på grunn av dette er noe annet. De er hele livet mitt, dette tilhører fortiden min, jeg forlot ham for ti år siden og jeg ville ikke gått tilbake til ham.

LES OGSÅ: Danker ut de unge skjønnhetene