Mama June:

Mama June gjør som Pamela etter den ekstreme vektnedgangen

«Here Comes Honey Boo Boo»-stjernen på ny photoshoot. 

EKSTREM FORANDRING: TV-profilen June Shannon, bedre kjent som Mama June, har gått ned over 100 kilo. Nå gjør stjernen som Pamela Anderson i en ny og dristig bildeserie. Foto: NTB Scanpix
EKSTREM FORANDRING: TV-profilen June Shannon, bedre kjent som Mama June, har gått ned over 100 kilo. Nå gjør stjernen som Pamela Anderson i en ny og dristig bildeserie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tidligere i år ble det kjent at den tidligere realitystjernen June Shannon (37), alias Mama June, har gjennomgått en stor livsstilsendring. Hun veide på et tidspunkt over 200 kilo, og målet hennes var å gå ned imponerende 130 kilo. Ifølge E! passer hun nå inn i størrelse 36.

På skjermen var hun tidligere å se som moren i TLC-programmet «Here Comes Honey Boo Boo», og nå er hun aktuell i sin egen realityserie «Mama June: From Not to Hot».

Men etter nye bilder å dømme har June også en drømme om å følge i fotsporene til «Baywatch»-ikonet Pamela Anderson (49).

Hyller Pamela

På nye bilder som nå går verden rundt, poserer June i 90-talls stjernens ikoniske, røde badedrakt.

Bildene er tydelig retusjerte, men det hersker liten tvil om at realitystjernen er stolt av sin nye kropp. De siste månedene har hun ved flere anledninger valgt å vise den fram.

Saken fortsetter under bildet.

VISER SEG FREM: Mama June har stilt opp på tydelig retusjerte bilder i en «Baywatch»-inspirert fotosesjon. Foto: Splash News, NTB Scanpix
VISER SEG FREM: Mama June har stilt opp på tydelig retusjerte bilder i en «Baywatch»-inspirert fotosesjon. Foto: Splash News, NTB Scanpix Vis mer

37-åringen holder også en rød livbøye på bildene, et utvilsomt nikk til C. J. Parker, karakteren Pamela spile i serien fra 1992 til 1997.

Serien om livvaktene i Los Angeles gikk på amerikansk tv fra 1989 til 2001, og ble ekstremt populær. Totalt ble det laget 11 sesonger, bestående av 242 episoder. I Norge ble serien sendt på TV 2.

IKON: Dette bildet av Pamela Anderson hang nok utvilsomt på mange gutterom på midten av 1990-tallet. Foto: Reuters, NTB Scanpix
IKON: Dette bildet av Pamela Anderson hang nok utvilsomt på mange gutterom på midten av 1990-tallet. Foto: Reuters, NTB Scanpix Vis mer

Kulfenomenet er såpass stort at det i 2017 kommer en egen film i kjent «Baywatch»-stil.

Filmen - som har norsk premiere 2. juni - er stappet til randen med stjerner, og på stranda får vi se blant andre Zac Efron og Dwayne Johnson. Den har premiere i midten av mai i USA.

Det er ikke kjent om det er i den forbindelse at Mama June nå har kastet klærne og tatt på seg en rød badedrakt. Et nikk til serien er det utvilsomt, men vi får neppe se henne løpe ned over strendene i California side om side med Pamela og David Hasselhoff.

Dette er imidlertid ikke første gang familien hyller serien. De har tidligere vært å se på stranda med «Baywatch»-inspirert tøy og effekter:

GJØR SOM PAMELA: Badegjestene trodde neppe sine egne øyne, da de så hvem som kom løpende nedover stranden. Video: Splash Vis mer

Vil at utseendet skal speile innsiden

Shannon har flere ganger snakket om den ville transformasjonen, blant annet i sin egen spin-off: «Mama June: From Not to Hot».

- Jeg er i ferd med å bli den samme personen på utsiden, som jeg alltid følte at jeg var på innsiden, sa 37-åringen i programmet.

#MamaJune has officially gone #FromNotToHot 🎉❤️😍🔥🎊

Et innlegg delt av wetv (@wetv)

På spørsmål om hvorfor Mama June ønsket å gå ned i vekt, svarte hun følgende:

- I begynnelsen handlet det om hevn mot Sugar Bear (eksmannen, journ.anm) - at jeg ville gjøre ham sjalu. Men nå handler det ikke om det lenger. De mange operasjonene har hatt sin pris, ikke bare fysisk, men også emosjonelt.

37-åringen erkjenner samtidig at hun lenge har kjent på et press fra offentligheten om å slanke seg.

- Men hvis jeg skal gjennom enda en operasjon, må jeg gjøre det for meg selv, ikke for alle andre, påpeker hun.

Hennes tynnere figur har på ingen måte kommet over natta. Mama June gjennomgikk den første fedmeoperasjonen i 2015, og har siden vært gjennom en lang prosess. Den første operasjonen forløp riktignok ikke uten dramatikk, skal vi tro Mama June, som hevdet hun holdt på dø som følge av komplikasjoner.

TV-programmet «Here Comes Honey Boo Boo» har for lengst gjort familien til Alana «Honey Boo Boo» Thompson (11), jenta serien opprinnelig handler om, verdenskjente. Programmet ble tatt av lufta i 2014, men fikk fortsatt en plass i folks hjerter. Her fulgte vi den litt spesielle Thompson/Shannon-familien i livet, og fikk et innblikk i alt fra skjønnhetskonkurranser for barn til et problematisk ekteskap.

LES OGSÅ: - Jeg ville drepe ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer