«Honey Boo Boo»:

«Mama June» etter slankeoperasjonen: - Jeg kunne ha dødd

Legene fikk panikk da de skulle skjære i magen hennes.

DØDEN NÆR: June Shannon, «Mama June», hevder hun holdt på å dø under fedmeoperasjonen. Foto: NTB Scanpix
DØDEN NÆR: June Shannon, «Mama June», hevder hun holdt på å dø under fedmeoperasjonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Tidligere i år, sjokkerte June Shannon (37) eller «Mama June», bedre kjent som moren til Alana Shannon (11) fra «Here Comes Honey Boo Boo», med en vill vektnedgang.

NY SERIE: For tiden er «Mama June» aktuell med en ny serie hvor hun avslører sin nye kropp og livsstil. Foto: NTB Scanpix
NY SERIE: For tiden er «Mama June» aktuell med en ny serie hvor hun avslører sin nye kropp og livsstil. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den 37 år gamle realitystjernen gjennomgikk en fedmeoperasjon i mai 2015 som ifølge datteren, Pumpkin (17), var hennes eneste måte å gå ned i vekt på.

Operasjonen, som hun tok i forbindelse med hennes nye serie «Mama June From Not to Hot», hvor hun skal avsløre sin nye kropp og livvstil, gikk imidlertid ikke helt som forventet.

Mye blod

Ifølge Radar skal legene ha fått panikk da det skal ha oppstått komplikasjoner i det de skulle skjære vekk magen som ikke fikk plass i måletuben.

HALVVERT VEKTA: June Shannon, bedre kjent som Mama June (37), ble kjent gjennom familiens reality-program «Here Comes Honey Boo Boo». I en ny serie skal hun avsløre sin nye kropp og livsstil, etter å ifølge barna hennes ha gått fra å veie 200 kilo til nærmere 70 på bare noen år. Video: Youtube / Entertainment Tonight Vis mer

Det skal angivelig ha kommet mye blod, og de ble engstelige for om ville klare seg.

Ifølge June Shannon selv, som «Mama June» egentlig heter, var slankeoperasjonen sannsynligvis noe av det skumleste hun noensinne har gjort.

- Jeg mener, jeg kunne dødd. Jeg er ikke en sånn person som liker å miste kontrollen, og jeg hadde ingen kontroll over situasjonen etter jeg ble lagt i narkose, sier «Mama June» i filmen som Radar har publisert.

GÅTT NED: Slik så June Shannon ut i august i fjor. Her har hun allerede mistet litt av vekta, men hadde fortsatt en vei å gå. Foto: E!, NTB scanpix
.
GÅTT NED: Slik så June Shannon ut i august i fjor. Her har hun allerede mistet litt av vekta, men hadde fortsatt en vei å gå. Foto: E!, NTB scanpix . Vis mer

Det populære realityprogrammet «Here Comes Honey Boo Boo», hvor vi fikk et innblikk i alt fra skjønnhetskonkurranser for barn til et problematisk ekteskap, tok slutt i 2014.

«Mama June» var en sentral figur i serien hvor hun ble hetset i sosiale medier på grunn av vekten og væremåten hennes.

På utkikk etter ny flamme

I samme serie ble vi også kjent med hennes samboer og kjæreste, Mike Thompson (45), eller Sugar Bear som de fleste kjenner han som.

For to år siden ble det slutt mellom de to, og kjærlighetssorgen ble mange av oss vitne til i serien som gikk på TLC, som blant annet ble en av kanalens aller største suksesser.

ALDRI GIFT: Tross det lange forholdet ble aldri «Mama June» og «Sugar Bear» gift. Men i 2013 arrangerte de en troskaps-seremoni før det ble slutt i 2014. Foto: NTB Scanpix
ALDRI GIFT: Tross det lange forholdet ble aldri «Mama June» og «Sugar Bear» gift. Men i 2013 arrangerte de en troskaps-seremoni før det ble slutt i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå har imidlertid realitystjernen avslørt at hun kunne tenke seg å finne en å date igjen, skriver UsWeekly

- Mine type gutt er en som er veldig kjærlig, veldig omsorgsfull og en som er villig til å gi 100 prosent, slik som jeg gjør, sier hun til nettstedet.

I et klipp fra den nye serien hennes, vist på Daily Mail, skal «Mama June» for første gang ta på seg en kjole etter vektnedgangen. Men det er nemlig ikke hvilken som helst kjole.

Etter mye om og men klarer nemlig hennes døtre å overtale henne inn i en brudekjole:

June Shannon, eller «Mama June» om du vil, har de fire barna, Alana (11), Anna (22), Lauryn (17) og Jessica Shannon (19), sammen med sin tidligere kjæreste «Sugar Bear».

Les også: Kerry Katona: - Nå passer jeg inn i buksene til datteren min