Mama June:

Mama June arrestert for narkotikabesittelse

Ble pågrepet forrige uke.

ARRESTERT: June Shannon ble arrestert onsdag forrige uke for det som skal ha vært narkotikabesittelse. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: June Shannon ble arrestert onsdag forrige uke for det som skal ha vært narkotikabesittelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

June Shannon (39), også kalt Mama June, er arrestert for narkotikabesittelse. Det skriver flere utenlandske medier, deriblant People.

Ifølge det amerikanske kjendisnettstedet skal June ha blitt pågrepet i delstaten Alabama onsdag forrige uke, og angivelig blitt satt i varetekt samme dag.

En talsperson for statsadvokaten i Macon County i Alabama har bekreftet arrestasjonen overfor People.

39-åringen skal ha blitt arrestert for besittelse av et narkotisk stoff samt tilhørende utstyr. Representanten ved statsadvokatens kontor ønsket derimot ikke å uttale seg om hvorvidt June Shannon fremdeles er i varetekt eller når hun skal fremstilles for retten.

Kjendisnettstedet skriver at de har forsøkt å få en kommentar fra realitystjernens representanter, men foreløpig uten hell.

Saken fortsetter nedenfor.

Hetset

Mama June ble for alvor kjent i TLC-programmet «Here Comes Honey Boo Boo» sammen med datteren Alana Thompson (13), kjent som Honey Boo Boo, i 2012. Som en av seriens mest sentrale figurer, fikk 39-åringen også oppleve baksiden av medaljen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer