Mama June:

Mama June arrestert for narkotikabesittelse

Ble pågrepet forrige uke.

ARRESTERT: June Shannon ble arrestert onsdag forrige uke for det som skal ha vært narkotikabesittelse. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: June Shannon ble arrestert onsdag forrige uke for det som skal ha vært narkotikabesittelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

June Shannon (39), også kalt Mama June, er arrestert for narkotikabesittelse. Det skriver flere utenlandske medier, deriblant People.

Ifølge det amerikanske kjendisnettstedet skal June ha blitt pågrepet i delstaten Alabama onsdag forrige uke, og angivelig blitt satt i varetekt samme dag.

En talsperson for statsadvokaten i Macon County i Alabama har bekreftet arrestasjonen overfor People.

39-åringen skal ha blitt arrestert for besittelse av et narkotisk stoff samt tilhørende utstyr. Representanten ved statsadvokatens kontor ønsket derimot ikke å uttale seg om hvorvidt June Shannon fremdeles er i varetekt eller når hun skal fremstilles for retten.

Kjendisnettstedet skriver at de har forsøkt å få en kommentar fra realitystjernens representanter, men foreløpig uten hell.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

Hetset

Mama June ble for alvor kjent i TLC-programmet «Here Comes Honey Boo Boo» sammen med datteren Alana Thompson (13), kjent som Honey Boo Boo, i 2012. Som en av seriens mest sentrale figurer, fikk 39-åringen også oppleve baksiden av medaljen.

Hun ble hetset i sosiale medier på grunn av sin vekt og væremåte, men til tross for dette fortsatte hun å vise frem sitt «ekte jeg» for millioner av amerikanere.

39-åringen veide på et tidspunkt over 200 kilo.

I ettertid har TV-profilen også fått sin egen serie, «Mama June: From Not To Hot», hvor hun tidligere har forklart hvorfor hun ønsket å gjennomgå den kroppslige forandring. Da listet hun blant annet opp eksmannen som en av årsakene.

Saken fortsetter nedenfor.

Skyldte på bruddet

Paret gikk fra hverandre i 2014, og kort tid etter fant Sugar Bear, som han populært kalles, lykken med en annen kvinne ved navn Jennifer Lamb, ifølge ET Online.

- I begynnelsen handlet det om hevn mot Sugar Bear - at jeg ville gjøre ham sjalu. Men nå handler det ikke om det lenger. De mange operasjonene har hatt sin pris, ikke bare fysisk, men også emosjonelt, forklarte Shannon i tv-programmet sitt i fjor.

Shannon har tidligere erkjent at hun lenge følte på et press fra offentligheten om å slanke seg.

- Men hvis jeg skal gjennom enda en operasjon, må jeg gjøre det for meg selv, ikke for alle andre, påpekte hun.

Hun angrer imidlertid ikke på valget.

- Jeg er i ferd med å bli den samme personen på utsiden, som jeg alltid følte at jeg var på innsiden, har hun tidligere uttalt i programmet.

I tillegg til datteren Alana, har 39-åringen også døtrene Anna Shannon (24), Jessica Shannon (22) og Lauryn Shannon (19) fra tidligere forhold. Barna - som hele tiden har vært involvert i tv-profilens tøffe prosess underveis - har gjentatte ganger gitt uttrykk for at de støtter sin mor i forvandlingen.

- Hun ser fantastisk ut, har Alana blant annet sagt tidligere.

MOR OG DATTER: Både June og datteren Alana har levd i rampelyset i mange år. Her sammen på den røde løperen i januar i fjor. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Både June og datteren Alana har levd i rampelyset i mange år. Her sammen på den røde løperen i januar i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Kobles til mystisk kvinne seks måneder etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer