Maltrakterte hus fra 1800-tallet

Skandalekjendis Courtney Love ble kastet på gata.

UROKRÅKE: Courtney Love er kjent for å lage skandaleoppslag. Foto: All Over Press
UROKRÅKE: Courtney Love er kjent for å lage skandaleoppslag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den avdanka artisten Courtney Love (46) er kjent for å leve på kanten av loven, og for diverse skandaleoppslag. Denne gangen er intet unntak. 

Nylig ble hun kastet ut av leiligheten hun leier i New York, for den nette sum av 161.000 kroner i måneden, etter at hun skal ha herpa både de håndmalte tapetene og flere designmøbler.

Eier av rekkehuset fra 1827, Donna Lyon, er rasende på Love, og har bedt henne om å pakke sakene sine og dra.

- Courtney har tapetsert og malt store deler av leiligheten uten mitt samtykke. Jeg fant ut av dette da jeg fikk tilsendt bilder av den i forbindelse med et salg. Jeg ble sjokkert da jeg så hva hun hadde gjort. Veggene, som tidligere var håndmalt, var nå ødelagt og dekket i damask-tapet og isblå maling, foreller Lyon til New York Post.

Det ærverdige huset har tidligere blitt avbildet i Elle Decor, og den kjente interiørdesigneren Steven Gambrel har lagt sin kreative hånd i arbeidet med å møblere huset - som nå ikke er til å kjenne igjen.

Huseier Lyons advokat Norman Fritt er klar i sin tale:

- Hun har maltraktert et historisk hus, dekorert av en velkjent designer. Det hun har gjort er ensbetydene med å vandalisere kunst, påstår han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Stjernen ble truet med våpen av meksikansk gjeng