Maltrakterte hus fra 1800-tallet

Skandalekjendis Courtney Love ble kastet på gata.

UROKRÅKE: Courtney Love er kjent for å lage skandaleoppslag. Foto: All Over Press
UROKRÅKE: Courtney Love er kjent for å lage skandaleoppslag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den avdanka artisten Courtney Love (46) er kjent for å leve på kanten av loven, og for diverse skandaleoppslag. Denne gangen er intet unntak. 

Nylig ble hun kastet ut av leiligheten hun leier i New York, for den nette sum av 161.000 kroner i måneden, etter at hun skal ha herpa både de håndmalte tapetene og flere designmøbler.

Eier av rekkehuset fra 1827, Donna Lyon, er rasende på Love, og har bedt henne om å pakke sakene sine og dra.

- Courtney har tapetsert og malt store deler av leiligheten uten mitt samtykke. Jeg fant ut av dette da jeg fikk tilsendt bilder av den i forbindelse med et salg. Jeg ble sjokkert da jeg så hva hun hadde gjort. Veggene, som tidligere var håndmalt, var nå ødelagt og dekket i damask-tapet og isblå maling, foreller Lyon til New York Post.

Det ærverdige huset har tidligere blitt avbildet i Elle Decor, og den kjente interiørdesigneren Steven Gambrel har lagt sin kreative hånd i arbeidet med å møblere huset - som nå ikke er til å kjenne igjen.

Huseier Lyons advokat Norman Fritt er klar i sin tale:

- Hun har maltraktert et historisk hus, dekorert av en velkjent designer. Det hun har gjort er ensbetydene med å vandalisere kunst, påstår han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Stjernen ble truet med våpen av meksikansk gjeng


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer