LUTA LEI: Beyoncé har fått nok av fisk og dampede grønnsaker. Foto: All Over Press
LUTA LEI: Beyoncé har fått nok av fisk og dampede grønnsaker. Foto: All Over PressVis mer

- Måltidene mine er så kjedelige

Beyoncé er lei av den strenge dietten.

SEHER.NO: Formfulle Beyoncé Knowles (27) er lei av å slanke seg.

Nå forteller "If I Were a Boy"-sangeren at hun vurderer å gi opp å passe vekta, etter å ha sett seg lei av fisk og dampede grønnsaker.

- Måltidene mine er alltid så kjedelige. Jeg har fullkornsblanding om morgenen, et smørbrød til lunsj - og fisk og grønnsaker til middag. Og jeg spiser masse frukt, sier hun ifølge Showbizspy.com.

Beyoncé er berømt for å være en disiplinert frue, men selv hun kan skeie ut av og til.

Da spiser hun smultringer...

- Noen ganger, hvis jeg ikke er disiplinert nok - noe som vanligvis skjer noen måneder etter et album kommer ut og jeg er ferdig med presserundene og musikkvideoene - havner jeg på Dunkin' Doughnuts, sier skjønnheten.

- Men når jeg er utenlands er det vanskeligere å finne den maten, så da er det lettere å spise sunt.

Da Knowles fikk rollen som Deena i "Dreamgirls", måtte hun ned ti kilo. Da filminnspillingen var ferdig, var jenta sulten...

- Jeg kommer til å spise for Amerika i julen for å få litt mer "junk in my trunk", sa hun, og siktet til stumpen så mange har savnet etter at kiloene forsvant ...

Litt mer "junk in the trunk" fikk Beyoncé da hun fikk rollen som jazz- og blues-stjernen Etta James i "Cadillac Records".

Da måtte hun legge på seg ti kilo - og storkoste seg opp i vekt!

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Beyoncés dansevenninne er ikke en kvinne!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.