MALTE VEGGER: Da Shayk var ungdom, måtte hun male vegger i 20 dager for å få råd til et par med sko. Foto: All Over Press
MALTE VEGGER: Da Shayk var ungdom, måtte hun male vegger i 20 dager for å få råd til et par med sko. Foto: All Over PressVis mer

- Malte vegger i 20 dager for å få råd til sko

Irina Shayk avslører en fortid med mye mobbing.

BLE MOBBET: Som ung ble Irina mobbet at de andre jentene. Foto: All Over Press
BLE MOBBET: Som ung ble Irina mobbet at de andre jentene. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Supermodellen Irina Shayk (27) åpner Shayk seg opp om en vanskelig fortid i Russland, i et intervju i den kommende utgaven av bladet VMAN.

- De andre gjorde narr av meg fordi jeg var så tynn. Søsteren min klipte håret mitt, og da jeg var 14 ønsket jeg meg et par høyhælte sko veldig mye. Jeg hadde ikke råd til dem, så jeg jobbet i 20 dager på et sykehus og malte vegger for å tjene nok penger. Da ble jeg mobbet, sier hun.

Skjønnheten, som nå spiller i film med Aksel Hennie, snakker også intervjuet om forholdet til fotballstjernen Christiano Ronaldo.

- Hvis man elsker noen og er i et bra forhold, føler man ikke på presset fra alle rundt seg. Folk kan prøve å forstyrre, men hvis man er lykkelig, bygger man en vegg rundt alt maset. Og alt det viktigste befinner seg innenfor den veggen.