STOR DAG: Marion og Jon døpte datteren i god tid før den norske fotballstarten. Storesøster Danielle Sofie var en av hovedgjestene. Foto: Se og Hør
STOR DAG: Marion og Jon døpte datteren i god tid før den norske fotballstarten. Storesøster Danielle Sofie var en av hovedgjestene. Foto: Se og Hør Vis mer

Malte babyrommet blått - så kom kontrameldingen

TV-kjendisen og kona ble overrasket av legen - og byttet navnet på babyen rett før dåpen.

Publisert

SEOGHØR.NO: – Det er helt fantastisk å være pappa, sier programleder for C Mores fotballsendinger, Jon Hartvig Børrestad (36), til Seoghør.no.

29. november i fjor ble Jon og kona Marion Kinden Børrestad (30) foreldre til Jennie Amanda.
Nylig døpte paret sin fire måneder gamle datter i Fana kirke i Bergen.

Marions datter Danielle Sofie (5) fikk ta av dåpsluen under seremonien, og etterpå samlet familien seg til dåpsfest hjemme på Titlestad i Fana.

Beholdt fargen

Lenge trodde de vordende foreldrene at de ventet en gutt, siden det var det de fikk fortalt på den første ultralyd-undersøkelsen. Det ble bestemt at den lille skulle få navnet Oscar, og barnerommet ble malt blått.

Så tok paret en ny ultralyd, og legen kunne fortelle at det var en jente som lå i magen...

For fotballinteresserte Jon, som er ihuga Strømsgodset-fan, spilte det ingen rolle.

– Fargen har vi beholdt. Hun er tross alt født i den mørkeblå seriemesterens år!

Forandret navn i siste liten

I siste liten før barnedåpen endret han og Marion navn på den søte tulla. I dåpsattesten står det inntil videre Jennie Amalie, men hun ble altså døpt Jennie Amanda.

– Nå er hun oppkalt etter sin oldemor Jennie på farssiden og oldemor Amanda på morssiden, forteller Jon.

Nå når Tippeligaen er sparket i gang, skal Jon Hartvig Børrestad være med på å lede fotballsendingene på C More sammen med blant andre Steffen Iversen og Kenneth Fredheim.

Les også: Nå er han blitt trebarnsfar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer