Målløs Michelle

Michelle Williams var tydelig imponert over showet til designer Phillip Lim. Seher var selvfølgelig også der!

FORNØYD: Michelle Williams slår av en prat med Costumes moteredaktør Randi Svendsen.
FORNØYD: Michelle Williams slår av en prat med Costumes moteredaktør Randi Svendsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO - NEW YORK: Brokeback Mountain -stjernen Michelle Williams (26) smilte bredt fra øre til øre under motevsningen til Phillip Lim i New York i kveld.


"Dawsons Creek" -skuespilleren tok seg også tid til å slå av en prat med ivrige journalister, deriblant norske Costume -redaktør Randi Svendsen (29).


- Jeg er elsker klærne til Phillip - og showet var utrolig bra, strålte Michelle - før hun forlot showet med en pose full av godsaker, som alle de heldige på første rad fikk med seg.


N.Y. FASHION SHOW: Sienna stjal showet (med mamma!)

Seher.no fikk tilgang backstage, der kaoset var komplett. Modeller og sminkører løp i alle retninger mens PR-folk og fotografer ropte i munnen på hverandre. Den eneste som virket nogenlunde avslappet var Phillip selv.

LES OGSÅ: Har Michelles Heath kalde føtter?


Den unge designeren fortalte til Costume redaktøren at i sin nye kolleksjon har han latt seg inspirere av filmen "Grey Gardens", som er basert på historien om Jackie Kennedy og hennes slektninger.


SE HER: Homofil eller Gibson?

De cirka 100 fotografene som hadde møtt opp, knipset seg røde og blå, før champagne-glasset ble helt ned i ett svelg. Så var det på med votter og lue - og ut i den bitende kalde Manhatten-natten. 


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer