MORO: Malin Nilsen synes det er moro å bli gjenkjent hjemme i Frasund. Hun får mange lykkeønskninger fra hjembyen. Foto: Ino Nilsen
MORO: Malin Nilsen synes det er moro å bli gjenkjent hjemme i Frasund. Hun får mange lykkeønskninger fra hjembyen. Foto: Ino NilsenVis mer

Malin misset nesten

Malin Nilsen meldte seg på Frøken Norge tre dager for sent. Nå har hun nådd helt til finaleuka i den tøffe konkurransen.

Snakk om flaks!


SEHER.NO:  - Jeg meldte meg på konkurransen for sent, og hadde aldri trodd jeg skulle nå så langt. Nå går vi tolv jentene rundt på et flott spahotell og sier til hverandre "tenk at vi er her!" Det er ubeskrivelig, sier Malin Nilsen til Farsund-avis.no.


Den mørke 20-åringen fra Farsund bor nå sammen med de 11 andre finalistene på et spahotell i Kragerø. Her skal de gjennom mange forberedelser og mye øving før den store finalen går av stabelen mandag 2. påskedag.


- Jeg har vært helt avhengig av mange stemmer for å komme meg så langt som jeg har gjort nå. Og derfor vil jeg gi en stor takk til alle sammen som har stemt på meg, sier Malin.


 På spørsmål om hva som har gjort at hun har kommet helt til finalen, svarer hun:


- Det må jo være at jeg spiller på utstrålingen.


SE BILDER AV FINALISTENE HER!