POSERTE NAKEN: Skuespiller Malin Åkerman synes selv det er moro å ta et tilbakeblikk på den noe absurde klesreklamen hun stilte opp i med blant andre Jamie Dornan. Foto: NTB Scanpix
POSERTE NAKEN: Skuespiller Malin Åkerman synes selv det er moro å ta et tilbakeblikk på den noe absurde klesreklamen hun stilte opp i med blant andre Jamie Dornan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Malin Åkerman og Jamie Dornan:

Malin Åkerman om nakenbildet med «Fifty Shades»-stjerna: - Vet ikke hva vi prøvde å selge

Stilte opp i klesreklame - uten klær.

Publisert

Det få gjerne er klar over er at «Fifty Shades»-stjerna Jamie Dornan (34) kastet klærne foran kamera, lenge før han ble hanket inn som skuespiller i sistnevnte filmserie.

FORTID SOM NAKENMODELL: Jamie Dornan. Her sammen med skuespiller Dakota Johnson. Foto: NTB Scanpix
FORTID SOM NAKENMODELL: Jamie Dornan. Her sammen med skuespiller Dakota Johnson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En av dem som har vært vitne til nettopp dette, er den svensk-kanadiske skuespillerinna Malin Åkerman (38).

Før 38-åringen ble kjent på det store lerretet, fikk hun nemlig endene til å møtes ved å jobbe som modell. Nå skaper spesielt ett av oppdragene hun tok på seg overskrifter i utenlandsk presse.

- Ble godt kjent

Denne uka var skuespilleren nemlig gjest i tv-programmet «Late Night with Seth Meyers». Der ble Åkerman konfrontert med fortida, deriblant en Abercrombie & Fitch-reklame som hun og Dornan poserte splitter naken for i 2002.

- Dere selger klær her, ikke sant? sa programleder Meyers spøkefullt.

- Det er egentlig et godt spørsmål. Jeg vet ikke hva vi prøvde å selge, sier Åkerman lattermildt.

POSERTE NAKEN: Malin Åkerman og Jamie Dornan (t.v.) reklamerte for den amerikanske kleskjeden Abercrombie & Fitch. Foto: Abercrombie & Fitch
POSERTE NAKEN: Malin Åkerman og Jamie Dornan (t.v.) reklamerte for den amerikanske kleskjeden Abercrombie & Fitch. Foto: Abercrombie & Fitch Vis mer

Videre forklarer skuespilleren at klærne ble kastet kort tid etter at trioen ankom location.

- Etter at fotografen hadde knipset to bilder, forsvant klærne. Han ville ikke at vi skulle ha klær på oss. Vi ble i alle fall svært godt kjent med hverandre da, sier hun og ler.

- Pupper på tv

Åkerman har selv lagt ut det samme reklamebildet på Instagram tidligere, der hun gjorde et poeng av hun er en av dem som først fikk se «Mr. Grey» i Adams drakt.

- #tbt («tilbakeblikktorsdag», journ.anm.) til det svært nakne coveret av Abercrombie i cirka 2002 (?) med ingen ringere enn Mr. Grey, skrev hun.

FORFØRER: Ellen DeGeneres forsøker å forføre «Fifty Shades Darker»-stjerna Jamie Dornan ved hjelp av kontorrekvisita. Video gjengitt med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Åkerman har gjort seg bemerket for en rekke roller innen film- og tv de siste åra.

Hun har også vært svært tydelig på at det for henne er helt naturlig å vise kropp og nakenhet.

- I Norge og Sverige ser vi pupper på tv, og det er helt naturlig. Foreldrene mine går nakne fra soverommet til badet uten å blunke engang. Hadde jeg vokst opp i et prippent hjem ville jeg kanskje sett annerledes på det. Det handler om hvordan du vokser opp, har hun tidligere uttalt i et intervju med Dagbladet.

- Lure meg til å ha sex

Selv om Åkerman har en frigjort innstilling til nakenhet, kan det oppstå situasjoner hvor også hun vil slite med å holde maska.

Under innspillingen av filmen «Wanderlust» fra 2012 skulle 38-åringen nemlig spille inn en sexscene sammen med den berømte skuespilleren Paul Rudd.

Det skulle vise seg å være enklere sagt enn gjort.

- Vi skulle opprinnelig kysse i filmen, men det skjedde aldri. Vi satt på senga, hvor han skulle lure meg til å ha sex med ham, men jeg klarte ikke å ta meg sammen, har Åkerman sagt til Access Hollywood Live, ifølge Contact Music.

Hun forklarte videre at hun rett og slett fikk latterkrampe under innspillingen, og at hun ikke klarte å stoppe.

- Om man ser nøye etter, så kan du legge merke til at skuldrene mine rister, fordi jeg ikke klarer å stoppe latteren. Jeg fikk deretter klar beskjed fra regissøren om å ta meg sammen. Det var et morsomt øyeblikk, forteller hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer