SLANKET SEG: Terje Sporsem slanket seg 13 kilo i 2009, men la på seg igjen under julebordsesongen. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
SLANKET SEG: Terje Sporsem slanket seg 13 kilo i 2009, men la på seg igjen under julebordsesongen. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.noVis mer

- Målet var å bli tynnere

Terje Sporsem gikk ned 13 kilo på en fett- og proteinkur.

SEHER.NO:  Komiker Terje Sporsem har stor suksess i underholdningsbransjen, og er i tillegg opptatt av å sette seg personlige mål. Til VG innrømmer Sporsem at han i likhet med mange har som vane å sette seg et nyttårsforsett.

- I 2009 var målet mitt å bli tynnere og komme i bedre form. Jeg gikk ned 13 kilo på en fett -og proteinkur, og kom i kjempeform. Og så gikk det til helvete i oktober da vi begynte å underholde på julebord, forteller komikeren til avisen.

Dekkbaronen Tommy Sharif hadde også nyttårsforsett i året som gikk - og det var i likhet med Sporsem å slanke seg. Det klarte også Sharif, og belønnet seg selv med en splitter ny Porsche for innsatsen.

- Jeg skulle gå ned noen kilo i løpet av året og det har jeg klart! Mitt gode råd for å klare å holde forsettene er å vedde om noe stort og belønne seg selv! sier han til VG.

For 2010 har dekkkongen derimot som mål å bli en fullverdig nordmann...

- Jeg vil kalle meg 99 prosent nordmann. Det er to ting som mangler, og det er svømmeferdighetene, samt at jeg ikke kan gå på skøyter. Derfor er svømming og skøyter nyttårsforsettet mitt i år, sier han til avisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg er litt lei meg, Tone