- Målet mitt er å amme Malove til hun er tre

Kunstner Marianne Aulie bryr seg ikke om amme-kritikken.

AMMER: Marianne Aulie forteller at hun har fått kritikk fra flere hold fordi hun fremdeles ammer datteren Malove (2). Ifølge kunstneren har hun satt som mål å amme yngstejenta fram til hun blir tre år. Foto: Stella Pictures
AMMER: Marianne Aulie forteller at hun har fått kritikk fra flere hold fordi hun fremdeles ammer datteren Malove (2). Ifølge kunstneren har hun satt som mål å amme yngstejenta fram til hun blir tre år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For to år siden ble kunstnerparet Marianne Aulie (42) og Aune Sand (48) foreldre til Aelle Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis Sand Aulie. Den lille jenta, som blir kalt Malove, blir fremdeles ammet av sin mor.

I et intervju med VG forteller tobarnsmoren at hun ikke bryr seg om kritikken hun har opplevd ettersom hun stadig ammer minstejenta:

- Målet mitt er å amme Malove til hun er tre. Jeg ammet Alba til treårsalderen. Først og fremst handler det om den viktige næringen som ammingen gir fra første stund. Og så er det nærheten til barnet. Jeg har opplevd kritikk og til dels press fra omverdenen før med å slutte amming ved ett års alder, men jeg vil amme så lenge jeg kan.

FORELDRE: I 2012 ble kunstnerparet Aune Sand og Marianne Aulie foreldre til lille Malove. Her fra da de var gjest hos Thomas og Harald på Senkveld samme år.  Foto: Stella Pictures
FORELDRE: I 2012 ble kunstnerparet Aune Sand og Marianne Aulie foreldre til lille Malove. Her fra da de var gjest hos Thomas og Harald på Senkveld samme år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Høsten 2012 takket Aulie ja til å være med i underholdningsprogrammet Skal vi danse på TV2, og planen var å ha med Malove på trening, og å amme henne pausene. Men 42-åringen valgte å trekke seg fra konkurransen av hensyn til den da seks måneder gamle datteren:

- Hovedgrunnen til at jeg trekker meg nå, er fordi jeg er redd jeg skal miste brystmelken. Jeg begynte å merke det på meg i forrige uke, og da var valget enkelt. Malove er førsteprioriteten i livet mitt, fortalte hun den gang.

Fra før har Marianne Aulie datteren Alba (15), mens Aune Sand har sønnen Andrey (25). Familien på fem bor i New York.

LES OGSÅ: Slik sender Aune Sand signaler om at han vil ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer