SPORTY: Sigrid Bonde Tusvik beste tips for å komme seg opp av sofaen og ut på trening, er å ha en avtale med noen. Foto: Scanpix
SPORTY: Sigrid Bonde Tusvik beste tips for å komme seg opp av sofaen og ut på trening, er å ha en avtale med noen. Foto: ScanpixVis mer

- Målet er å veie sånn passe

Komiker Sigrid Bonde Tusvik har ingen glede av å trene, men gjør det likevel.

SEOGHØR.NO: Sigrid Bonde Tusvik (35) har vært stand-up komiker siden 2003, og siden den gang har den frittalende blondinen medvirket i blant annet «Torsdag kveld fra Nydalen» og «Rikets Røst».

I FORM: Sigrid sier til KK Sporty at hun trenger to ganger i uka. Den profilerte komikeren holder seg også i aktivitet ved å vaske og støvsuge huset, og å leke med sin to år gamle datter. Foto: Scanpix
I FORM: Sigrid sier til KK Sporty at hun trenger to ganger i uka. Den profilerte komikeren holder seg også i aktivitet ved å vaske og støvsuge huset, og å leke med sin to år gamle datter. Foto: Scanpix Vis mer
LES MER: Sigrid Bonde Tusvik forteller mer om sine treningsvaner i KK Sporty.
LES MER: Sigrid Bonde Tusvik forteller mer om sine treningsvaner i KK Sporty. Vis mer

I april 2013 fikk Sigrid og kjæresten Martin (som hun fant lykken med gjennom programmet «Sigrid søker kjæreste») datteren Jenny sammen, og siden den gang har hun trent regelmessig – men grunnen er noe utradisjonell.

– Jeg trener først og fremst for å stramme indre muskulatur i underlivet. Det er veldig viktig når du er voksen kvinne og vil unngå trøbbel i fremtiden, sier hun til KK Sporty.

Også komikerens mål med treningen er litt utenom det vanlige; mens mange hopper på tredemølla for å gå ned i vekt, gjør Sigrid det samme for å kunne spise akkurat dét hun har lyst på i hverdagen.

Saken fortsetter under bildet.

– Målet er å veie sånn passe, og trene så mye at jeg kan spise og drikke hva jeg vil. Regelen er å spise sunt i alle måneder med «R», mens om sommeren må man kose seg maks og droppe både trening og sunnhet. Det har vi en lang vinter å bruke på i Norge, mener 35-åringen.


Får skryt av Jan Thomas

VÅGAL: Sigrid Bonde Tusvik og Jan Thomas i et promobilde for programmet «Coming Up».
VÅGAL: Sigrid Bonde Tusvik og Jan Thomas i et promobilde for programmet «Coming Up». Vis mer

Det er ingen tvil om at Sigrids trening har gitt resultater – det mener også Jan Thomas, som tidligere har skrytt av ettbarnsmorens flotte figur.

- Hun har en fantastisk kropp. Jeg har faktisk sett henne naken, sa kjendisstylisten under Gullruten-utdelingen tidligere i år.

Til Seoghør.no utdypet den stilsikre mannen utsagnet. Han hadde nemlig vært gjest i P3TV sitt humorprogram «Coming Up» i 2008, og i den anledning stilte begge to opp på dristige promobilder.

Saken fortsetter under bildet.

Her både provoserte og imponerte Tusvik med den sexy karakteren Sienna Gurevitch Nilsen.

Sienna fokuserte på kjendissladder iført latexkjoler og babyolje, men ga også seerne sextips.

- Jeg var gjest hos Sigrid og holdt henne på puppene for promoplakaten. Hun var naken ellers, så dekket jeg til, sa 48-åringen lattermildt den gang.

LES OGSÅ: Baby-spørsmålet fikk Sigrid til å måpe

Les mer om Sigrids treningsvaner i KK Sporty, som er i salg 24. august. Både KK og Seoghør.no eies av Aller Media.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.