- Målet er å ta over hele kloden

Tshawe og Yosef er klare for å erobre verden.

DRØMMER STORT: Tshawe og Yosef har satt seg høye mål og mener selv at de ikke er urealistiske. Foto: FAME FLYNET
DRØMMER STORT: Tshawe og Yosef har satt seg høye mål og mener selv at de ikke er urealistiske. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I august kommer Tshawe Baqwa (33) og Yosef Wolde-Mariam (34) med en ny plate som de foreløpig har brukt hele seks milloner kroner på. Og de er fremdeles innstilt på å bruke enda mer penger når de nå satser på å få et internasjonalt gjennombrudd, skriver VG.

Med seg på laget har duoen fått stjerneregissøren Reinert «Ray Kay» Olsen, de norske produsentene Tor Erik Hermansen og Mikkel Storleer Eriksen i Stargate, i tillegg til en rekke internasjonale stjerner og låtskrivere.

– Målet er å ta over hele kloden. Absolutt. Man ser at det faktisk kan være en realitet å ta over hele kloden, gjennom mennesker som Ray Kay. Så å legge planer der oppe er faktisk ikke veldig urealistisk. Hvis ikke man gjør det, så er det ikke særlig moro. Så skal man heller ikke kimse av at vi har klart å prestere litt selv da, sier Tshawe i et intervju med avisa.

Mandag slapp gutta singelen «In My Head», og hele albumet som etter planen skal komme 12. august har blitt alt annet enn en billig affære.

– Vi har gått hardt inn med selskapets midler, men de midlene har vi hatt. Man er selvfølgelig avhengig av suksess. Hvis ikke det er suksess, så skjer det jo ikke noe mer, sier Madcons manager Peter Peter til VG, og legger til at de seks millionene de allerede har brukt på plata ikke er sluttsummen.

- Vi planlegger å bruke en god del mer penger, for skiva er ikke helt ferdig. De tyngste investeringene har vært musikkvideo og selvfølgelig innspilling av plate og en del honorarer til internasjonale gjesteartister. Det er det pengene har gått til. Hva som blir sluttsummen, det vet vi ikke ennå. Det holder vi åpent.LES OGSÅ: - Yosef er gamblingavhengig


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer