- Målet er å se fantastisk ut!

Slik finner popstjernen formen til bryllupet.

GIFTER SEG: Katy Perry og Russell Brand skal smies i hymens lenker til høsten. Akkurat når og hvor bryllupet skal holdes er fortsatt ukjent.  Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Katy Perry og Russell Brand skal smies i hymens lenker til høsten. Akkurat når og hvor bryllupet skal holdes er fortsatt ukjent. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det er kun noen måneder til det storslåtte bryllupet mellom popstjernen Katy Perry (25) og hennes elleville komikerforlovede Russell Brand (35) finner sted.
 
Men popskjønnheten, som ønsker å «se helt fantastisk ut» i bryllupet, har allerede ligget i hardtrening i mange måneder for å få drømmekroppen, skriver Radar Online.

Perry, som tidligere har avslørt at både figuren og brystene hennes er 100 prosent naturlige, har alltid elsket å vise seg frem i lettkledde antrekk.

Og det spekuleres nå i om brudekjolen vil være like vågal som de dristige sceneantrekkene popstjernen pleier å iføre seg.

25-åringen har hvertfall lagt opp til et beinhardt trenings-og kostholdsprogram frem mot bryllupet, og har ansatt kjendistreneren Harley Pasternak for å få kroppen i toppform.
 
- Målet hennes er å se fantastisk ut...alltid! Hun ønsker å komme i form for alt...bryllupet, musikkvideoene, touren, alt! Hun trener så ofte hun kan, men hun er en travel kvinne. Fem ganger i uken er målet, forteller Pasternak.

«I Kissed A Girl»-sangerinnen har fulgt kjendistrenerens «Five Factor Fitness Program», som består av et program hvor hun trener hver kroppsdel i fem minutter og varierer mellom kardio, styrke og tøying. Dette skal gi henne den ultimate treningsøkten, på kun 25 minutter.
 
Katy har tidligere erkjent at hun elsker mat, og spesielt junk-food. Nå har hun imidlertid lagt pølsene og hamburgerne på hylla.

- Min favoritt-mat har alltid vært grillet kyling fra CPK Chinese, og jeg elsker cheese-burgeren fra In-N-Out Burger, har popstjernen fortalt.

Nå spiser 25- åringen fem små måltider om dagen, og maten består hovedsakelig av proteiner, fiber og sunt fett.
 
- En typisk måltidsplan for Katy er en eggehvite omelett med en skål bær, en eple-kanel smoothie, salat, bønner og sjømat til middag, forteller Pasternak videre.

Det er foreløpig uvisst akkurat når og hvor Katy og Russell skal holde bryllupet, men rykter skal ha det til at paret ønsker å bli mann og kona i India. 

Popstjernen og komikeren møttes for første gang under MTV Video Music Awards i 2008, men ble først sammen høsten 2009. Paret forlovet seg på nyttårsaften.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Slik ser hun ut uten sminke