Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl

- Målet er å få til verdens beste brudevals

Kjæresteparet skal konkurrere mot hverandre i danseprogrammet.

BEKYMRET: Kjæresteparet kjent fra «Paradise Hotel» skal være med i høstens sesong av «Skal vi danse». De sier at de gleder seg, men Aleksander avslører at han også er litt bekymret. Reporter: Kine FalchKine Falch / Video: Mia Langås Flåta Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert

Martine Lunde (22) og Aleksander Sæterstøl (22) falt pladask for hverandre da de begge deltok i fjorårets sesong av «Paradise Hotel».

Tirsdag formiddag ble det kjent at de begge skal delta i den kommende sesongen av «Skal vi danse», der de altså skal konkurrere mot hverandre.

Da Se og Hør møtte kjæresteparet under lanseringen av årets «Skal vi danse»-cast, hevdet de at de ikke føler stort på konkurranseinstinktet overfor hverandre.

- Dersom jeg ryker ut, kommer jeg bare til å heie videre på Aleksander og være glad på hans vegne. Da kommer jeg til å bruke masse penger på å stemme på ham. Jeg vil jo at både jeg og han skal nå lengst mulig, og jeg tror vi kommer til å hjelpe hverandre masse, sier Martine.

Saken fortsetter nedenfor.

VI ER MED PÅ SKAL VI DANSE!!!💃🏼🕺🏼

Et innlegg delt av Martine Lunde Aarsrud (@martinelunde)

Sjalusi på dansegulvet

I den britiske versjonen av danseprogrammet «Strictly Come Dancing» har det oppstått noe som blir kalt for «Strictly Come Dancing»-forbannelsen, nettopp fordi medvirkning i konkurransen har ført til samlivsbrudd for flere av deltakerne.

Aleksander legger ikke skjul på at han tror han kan bli sjalu når han denne kommende høsten skal se kjæresten danse med en mannlig dansepartner.

- Jeg har tenkt litt på det. Hun skal jo faktisk være tett inntil en annen mann flere timer hver dag, så hvem vet, plutselig faller hun for ham, sier han.

Martine tar det hele imidlertid med slående ro:

- Nei ærlig talt, Aleksander. Vi kommer jo til å tilbringe mye tid med partneren, men jeg kommer nok ikke til å forlate Aleksander til fordel for ham, sier hun, og legger til:

- Jeg kommer nok ikke til å bli sjalu.

Saken fortsetter nedenfor.

HVEM ER PENEST?: Kjærestepar Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl reiste tilbake til «Paradise Hoel», stedet de ble forelsket, for å jobbe i produksjonen. Da ga Se og Hør dem en utfordring, som sistnevnte i hvert fall synes var litt vanskelig. Video: Marie Røssland Vis mer

Til vanlig har paret et avstandsforhold, der Martine er bosatt i Oslo mens Aleksander fremdeles bor i Bergen. Han påpeker imidlertid at han nærmest har flyttet inn hos Martine, og at de derfor er godt vant til å være mye sammen.

De er derfor ikke redd for å bli lei av hverandre under «Skal vi danse»-kjøret, men likevel har de ikke planlagt å bli offisielle samboere helt ennå.

På spørsmål om hva målet deres med deltakelsen er, svarer Martine spøkende:

- Å få til verdens beste brudevals.

Saken fortsetter nedenfor.

VINNEREN: Martine Lunde gikk av med seieren i Paradise Hotell 2017, etter å ha sluppet glasskula foran øynene på Kevin. Video: Dagbladet / TV 3 Vis mer

TV-aktuell

Det var under deltakelsen i fjorårets sesong av «Paradise Hotel» at Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl ble kjente fjes.

I tillegg til å stikke av med seieren i konkurransen, vant Lunde også hjertet til den sjarmerende bergenseren.

Et par måneder etter endt innspilling kunne duoen avslører overfor Se og Hør at de hadde blitt kjærester.

- Det bare skjedde naturlig. Hun er først og fremst en utrolig snill jente, som behandler meg kjempebra, sa Aleksander den gang.

I tillegg til den kommende deltakelsen i «Skal vi danse», blir Martine Lunde også aktuell i «Farmen kjendis» på nyåret. Tidligere i sommer kom hun hjem fra innspillingen, og kunne forklare til Se og Hør at det var en stor omveltning å komme hjem igjen til mobiltelefon, normalt kosthold og toalettsaker.

- Det er så klart uvant å komme hjem til alt det igjen. Her om dagen glemte jeg å ta på meg deodorant blant annet, sa hun og la til:

- Det var utrolig deilig å gå uten sminke inne på gården. Det var deilig å kunne stå opp, pusse tennene og så var man klar.

LES OGSÅ: Nå viser de sin kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer