Frankie Muniz:

«Malcom i midten»-stjernen forlovet etter den tunge tiden

- Jeg kan ikke vente med å bli kona di.

PAR I HJERTER: Frankie Muniz ble en barnestjerne da han spilte hovedrollen i den amerikanske komiserien «Malcom i midten» fra 2000 til 2006. Nå er han forlovet med Paige Price (t.h). Foto: NTB Scanpix.
PAR I HJERTER: Frankie Muniz ble en barnestjerne da han spilte hovedrollen i den amerikanske komiserien «Malcom i midten» fra 2000 til 2006. Nå er han forlovet med Paige Price (t.h). Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Frankie Muniz (32) ble for alvor kjent da han spilte rollen som Malcom i den amerikanske komiseren «Malcom i midten». I tv-serien oppnådde skuespilleren stjernestatus nærmest over natten, men alt har ikke bare vært enkelt for Muniz i ettertid.

Han skal blant annet ha slått eks-kjæresten sin og truet med å begå selvmord i 2011. Han har også slitt i mange år med helseproblemer. Nå har imidlertid lykken snudd for 32-åringen, som tidligere har hatt dårlig hell i kjærlighetslivet.

Skuespilleren har nemlig forlovet seg med sin kjæreste gjennom flere år, modellen Paige Price. Hun la mandag ut et bilde på Instagram hvor hun delte den gledelige nyheten.

- Når du er en liten jente, drømmer du om å gifte deg med drømmemannen. Man tenker gjennom hvordan han kommer til å spørre deg, hva slags brudekjole man skal bruke og musikken man skal danse til med sin far. Noen ganger har virkeligheten en tendens til overgå drømmene dine og overraske deg, skrev Price på Instagram.

Muniz skal ha fridd til Price på en festival i Arizona i USA på søndag, skriver det amerikanske nettstedet E! Online.

- Jeg elsker hver eneste del av deg og setter mer og mer pris på deg hver dag. Jeg kan ikke vente med å bli kona di, skrev hun på bildedelingstjenesten.

RALLY: På fritiden har Franke Muniz (t.v) rally som hobby. Han har tidligere også spilt i band. Foto: NTB Scanpix
RALLY: På fritiden har Franke Muniz (t.v) rally som hobby. Han har tidligere også spilt i band. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lider av hukommelsestap

Nyheten kommer om lag ett år etter at Muniz deltok i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», hvor han danset seg inn til en tredjeplass. I forbindelse med dette avslørte skuespilleren at han lider av hukommelsestap.

Han fortalte blant annet at han sliter med å huske deler av innspillingen av «Malcom i midten».

Serien rullet over norske tv-skjermer fra 2000 til 2006, og Muniz spilte den morsomme og intelligente Malcom i serien om familien Wilkerson.

Serien gjorde Muniz til barnestjerne, men han er også kjent for filmer som «Big Fat Liar», «Agent Cody Banks» og «My Dog Skip». Han har også vært nominert til både Emmy-pris og Golden Globe for sine skuespillerprestasjoner.

- De aller fleste tror at mine mest minneverdige år er da vi spilte inn «Malcolm i midten». Jeg har fått gjøre alt jeg noen gang ville gjøre, men sannheten er at jeg ikke husker noe særlig fra det. Jeg føler nesten at det ikke var meg, fortalte han til Huffington Post den gang.

Barnestjernen har i mange år slitt med helsa, og har blant annet fått påvist hjernerystelse hele ni ganger. Han lider også av en sykdom som ofte kan gi ham små slag, eller drypp. Han fikk også hjerneslag 27 år gammel i 2012.

32-åringen tror at disse anfallene, kombinert med alle hjernerystelsene, er grunnen til at barndommen hans er tåkete.

- Det gjør meg trist. Ting jeg egentlig burde ha husket dukker plutselig opp i hodet mitt. Jeg burde ha husket at jeg dro til Australia. Det er noe folk husker, sa han i 2017.

Politiet måtte rykke ut

Frankie Muniz har også opplevd en rekke andre problemer på privaten. I 2011 ble han beskyldt for å ha slått sin daværende forlovede, Elycia Turnbow. De skal ha havnet i en heftig krangel, og Muniz og Turnbow skal ha kranglet så intenst at politiet var nødt til å rykke ut.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Muniz skal også under krangelen i 2011 ha truet med å ta sitt eget liv og holdt en pistol mot sitt eget hode.

- Han holdt en ladet pistol mot hodet, muligens med ønske om å begå selvmord, skal Turnbow ha fortalt politiet den gang.

Muniz benektet på sin side påstandene fra sin daværende kjæreste og hevdet at han aldri holdt pistolen mot hodet, og kun forsvarte seg i basketaket med Turnbow.

LES OGSÅ: Derfor falt karrieren i grus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer