Frankie Muniz:

«Malcolm i midten»- stjernen giftet seg

Ga hverandre sine «ja».

GIFTET SEG: Frankie Muniz giftet seg med kjæresten forrige helg, skriver flere internasjonale medier. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Frankie Muniz giftet seg med kjæresten forrige helg, skriver flere internasjonale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske komiserien «Malcolm i midten» har blitt sett av millioner i løpet av 2000-tallet, også i Norge hvor den har blitt sendt i reprise flere ganger, sist i 2015. Seriesuksessen gjorde uten tvil skuespillerne til verdensstjerner, blant dem Frankie Muniz (34).

Siden serien har Muniz gått gjennom opp- og nedturer privat, da han blant annet lider av en sykdom som gir ham små slag, eller drypp. Dette har sørget for at han blant annet ikke husker store deler av tiden fra «Malcolm i midten».

I 2011 skapte han også overskrifter da han skal ha slått sin daværende kjæreste og truet med selvmord. Paret forlovet seg imidlertid i etterkant av hendelsene, men forholdet tok omsider slutt.

Nå smiler imidlertid livet igjen. I slutten av 2018 fridde Frankie Muniz til kjæresten Paige Price etter to år som kjærester, og nå har de tatt forholdet enda ett steg videre.

- Beste helgen i mitt liv

Det er US Weekly som bekrefter at paret nå har giftet seg. Ifølge magasinet skal seremonien ha funnet sted i byen Phoenix i den amerikanske delstaten Arizona forrige helg.

Paret har delt flere kommentarer om bryllupet på sine respektive Instagram-kontoer.

Muniz delte mandag denne uken et bilde av seg og Price, og et av hele familien samlet. Til bildet la han til en kommentar som kan tolkes å handle om bryllupet.

- Tusen takk til Arizona Coyotes som tok imot meg og min familie. Det var den beste måten å avslutte den beste helgen i mitt liv på, skriver Muniz på Instagram.

Price på sin side har byttet navn fra Price til ektemannens etternavn på Instagram. Hun la også ut et bilde av seg selv, etterfulgt av en søt kommentar.

- Tvilling (stjernetegn, journ.anm.) velger tydeligvis «hennes person» som hun knytter seg til og ikke klarer å gjøre noe uten, og denne uken er jeg så lykkelig at jeg var det mennesket, skriver hun.

I kommentarfeltet bekrefter Muniz at de to nå er smidd i hymens lenker.

- Kona mi er heit!!! skriver han.

Atle Pettersen og Cathrine Eide ga hverandre sitt ja i Hellas - og vi har eksklusive opptak som viser hvordan bryllupet så ut. Vis mer

Fridde på festival

Muniz fridde til kona under en festival i Arizona i 2018. Etter forlovelsen delte hun et koselig innlegg på Instagram, der hun hyllet sin da kommende ektemann.

- Når du er en liten jente, drømmer du om å gifte deg med drømmemannen. Du tenker på alle disse ekstravagante tingene fra måten han spør deg på, til kjolen du skal ha på, til musikken du skal danse til med din far. Noen ganger har realiteten en tendens til å tråkke over drømmene dine og virkelig overraske deg. Francisco Muniz IV, du er mer enn en drøm for meg, skrev hun i innlegget.

Videre forklarte hun all glede Muniz gir henne i hverdagen.

- Du lærer meg hver dag, du komplimenterer meg når jeg er på mitt verste, og du dytter meg over kanten, men du er der til å plukke meg opp når jeg gir tegn til at jeg faller. Jeg elsker hver del av deg, og jeg setter pris på deg mer og mer hver dag. Jeg kan virkelig ikke vente til å bli kona di. Du er offisielt mesteren av frieri. Jeg grein så hardt at jeg ikke engang kan dele bildene så … det er det, skrev hun den gang.

I etterkant har hun jevnlig delt bilder av seg og ektemannen.

LES OGSÅ: Røper babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer