MODELLYRKET ER EN HOBBY: - Når jeg går på catwalken eller er på fotoshoot befinner jeg meg i min egen lille verden, skriver Charlotte i bloggen sin.  Foto: www.froken.no
MODELLYRKET ER EN HOBBY: - Når jeg går på catwalken eller er på fotoshoot befinner jeg meg i min egen lille verden, skriver Charlotte i bloggen sin. Foto: www.froken.noVis mer

Målbevisst ung frøken

Charlotte Rustad gir seg ikke før hun får til det hun vil. I år vil hun vinne Frøken Norge-konkurransen.

Ingen nikkedukke!


SEHER.NO: For Charlotte Rustad (18) er ikke modellyrket helt ukjent. Den unge Bekkestua-jenta kom nemlig på tredje plass i skjønnhetskonkurransen Miss Teen i 2004, og i fjor prøvde hun seg også i Frøken Norge, men kom bare til intervjurunden.


I år derimot er hun en av 21 jenter som kjemper om en plass i finalen, og allerede i kveld skal hun duellere mot 17 år gamle Marie Fjørtoft Kjerstad (ekstern lenke) kl. 18.55. på TVNorge. 

 


- Mamma har vært i bransjen tidligere som modell. Hun gikk på samme modellskole som Anette Stai og har gitt meg en del gode tips, forteller Charlotte til budstikka.no.

 

I profilen sin på Frøken Norge sin hjemmeside beskriver hun seg selv som en blid og positiv jente som elsker utfordringer. Hun sier hun har bein i nesa og at hun ikke gir seg før hun får til det hun vil.

 

- Det er mange som melder seg på for de ser på det som en utfordring der og da. Men jeg vil noe med dette - utfordringene i modellbransjen virker spennende. Tredjeplassen i Miss Teen ga virkelig mersmak, sier hun videre til budstikka.


 Men Charlotte vet at selv om hun skulle nå helt til topps i konkurransen er det viktig å ha noe å falle tilbake på når modellkarrieren tar slutt. Derfor har ungjenta klare fremtidsutsikter med tanke på karrierevalg.

 

- Jeg skal inn på politihøyskolen. Målet mitt er å få jobb i Kripos.

 

Stem på din Frøken Norge-favoritt her (ekstern lenke).