Fridtjov Såheim:

Maks uflaks på hyttetur: - Humper rundt

Skulle spille i årets oppsetning av Peer Gynt. Slik ble det ikke.

UFLAKS: Den erfarne skuespilleren måtte trekke seg fra Peer Gynt-oppsetningen etter et uhell på hyttetur. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
UFLAKS: Den erfarne skuespilleren måtte trekke seg fra Peer Gynt-oppsetningen etter et uhell på hyttetur. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid ting går helt som planlagt, noe den norske skuespilleren Fridtjov Såheim (53) nylig fikk erfare. Han er kjent for roller i serier som «Rådebank», «Lillyhammer» og «Atlantic Crossing».

53-åringen skulle opprinnelig spille flere roller i dette årets oppsetning av stykket Peer Gynt på Gålå, sammen med blant andre Pål Christian Eggen, som spiller rollen som Peer Gynt.

Slik ble det imidlertid ikke.

SYKEHUSET: Denne uken er Michael Andreassen blant deltakeren i «4-stjernes middag», der forteller han om den gangen han ble innlagt på sykehuset etter botox injeksjoner. Video: Discovery+ Vis mer

- Uflaks

Den erfarne skuespilleren forteller til Se og Hør at han nylig var ute og gikk tur på en fjellsti - i sandaler. Benet havnet i et hull og vrikket seg, og nå er altså leggbenet brukket.

- Jeg hadde et litt kjedelig uhell. Jeg har bare tenkt at det rett og slett var uflaks.

Det resulterte i gips i to uker. Nå har han også fått en skinne på benet, noe han forklarer fungerer bra.

- Jeg humper rundt og nå funker det igjen. Jeg skal på jobb igjen på Nationalteatret på tirsdag, så det var jo flaks i all uflaksen.

53-åringen forteller også at de egentlig hadde en plan om at han skulle gjennomføre stykket i rullestol, men fant fort ut at det var best for alle parter om en ny skuespiller fikk gjennomføre i stedet.

Det er Øystein Røger som stepper inn for Såheim.

OPERERT: Dorthe Skappel ligger på sykehuset etter at hun ble operert for gallestein. Vis mer

Skiltes som venner

Såheim er ikke bare kjent for sin lange skuespillerkarriere. Mange husker han nok også godt som ektemannen til skuespiller Henriette Steenstrup (46).

I 2016 kom nyheten om at det tidligere paret skulle skilles, etter ti års ekteskap. Den gang kunne de opplyse om at det ikke hadde vært noen dårlig stemning mellom eksparet.

- Vi er supergode til å være foreldre og ha bedriften familie, det er jo også verdt noe, uttalte Steenstrup til Dagbladet i 2017.

Den moderne villaen på Nordberg i Oslo solgte de etter bruddet, og kjøpte hver sine nye boliger - i samme nabolag. Dette skal ha vært av hensyn til eksparets to felles barn.

SKADER SEG: Det går ikke helt som det skal når Iselin Michelsen skal lære seg poledance i «Charterfeber». Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Nytt forhold

I fjor kom også den hyggelige nyheten om at Såheim hadde funnet lykken på ny.

- Hun heter Malin, og vi har det veldig fint, altså. Vi har hengt sammen i omtrent et halvt år nå, uttalte Såheim til VG i januar i fjor.

Han fortalte også at det ikke hadde vært så vanskelig som man kanskje skulle tro å gå videre etter den nevnte skilsmissen.

- Du skal ikke tviholde på et forhold for barna eller økonomien sin skyld. Er samlivet over, så er det over. Så får du heller tenke positivt og prøve å se alle de mulighetene som ligger der ute og venter på deg. Jeg omfavner livet og alt det har å by på. Jeg restartet etter bruddet, sier han til avisen.

LES OGSÅ: Solgte hytta etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer