Bianca Ingrosso:

- Majoriteten av mine ligg har vært en katastrofe

Tv-profilen byr på detaljer fra privatlivet for å minske stigma rundt sex.

FRITTALENDE: Influenser og tv-profil Bianca Ingrosso legger ikke bånd på seg selv når hun prater om eget sexliv. Foto: NTB Scanpix
FRITTALENDE: Influenser og tv-profil Bianca Ingrosso legger ikke bånd på seg selv når hun prater om eget sexliv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren og realityprofilen Bianca Ingrosso (24) er ikke fremmed for å dele av sitt privatliv. 24-åringen har gjentatte ganger nådd spaltene blant annet grunnet ærlige skildringer om et vondt brudd, om å ha slitt med bulimi, og for å leve med tilstanden panikkangst.

I podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun har sammen med venninnen Alice Stenlöf (22), byr duoen nå på særdeles intime detaljer fra sitt privatliv.

Ifølge Expressen diskuterer de to frittalende venninnene sex i den seneste utgaven, der målet er å vise unge kvinner og deres mange følgere at det er helt naturlig å være kåt og å snakke åpent om sex.

VAR ALVORLIG SYK: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

Avslører antall sexpartnere

Foruten å avsløre hvilke preferanser de to kvinnene har i senga, kommer det også frem hvor mange sexpartnere Ingrosso og Stenlöf har hatt.

- Elleve personer, in my life, sier 24-åringen i podkasten, gjengitt av Expressen, og fortsetter:

- Men majoriteten av mine ligg har vært en katastrofe.

Det er derimot aldri så vondt at det ikke er godt for noe, skal man tro 24-åringen. Hun kommer nemlig med noen velmente tips til hvordan menn potensielt sett kan tilfredsstille kvinner på en bedre måte - da ved bruk av hendene.

- Man må liksom «vispe» litt der inne. På den måten treffer en G-punktet. Hvis man bare går inn og ut, er det litt som å klappe på en penis. Det gir ingen mening. De runde bevegelsene gjør at man treffer flere punkter som gjør at man får orgasme, mener Ingrosso, ifølge Nyheter24.

Realityprofilen tegner videre et bilde av at det gjerne er engangsligg som ender i skuffelse, men at hun også har hatt hell akkurat på denne fronten.

- Jeg og eksen min lå sammen første gang vi traff hverandre. Vi var sammen i fire og et halvt år.

Brudd med eksen

Ingrosso nevner ikke ekskjæresten ved navn, men i slutten av januar ble det offentliggjort at tv-profilen, kjent fra realityprogrammet «Wahlgrens Värld», og kjæresten Phillipe Cohen (24) hadde gått hver til sitt etter om lag fem år som kjærester.

- Jeg har vært singel i noen uker. Det var ingenting spesielt som skjedde. Vi kommer alltid til å elske hverandre, men det fungerte ikke, bekreftet Ingrosso overfor Aftonbladet den gang.

SLUTT: Bianca Ingrosso (24) bekreftet i januar at hun og hennes mangeårige kjæreste, Phillipe Cohen (24), hadde avsluttet forholdet. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Bianca Ingrosso (24) bekreftet i januar at hun og hennes mangeårige kjæreste, Phillipe Cohen (24), hadde avsluttet forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I etterkant av bruddet valgte en åpenhjertig Ingrosso å fortelle offentligheten at hun - i likhet med mange andre - hadde slitt med vonde følelser etter at forholdet tok slutt.

- Første måneden etter at vi hadde gjort det slutt var jeg helt i sjokk. Jeg gråt ikke en eneste gang, jeg hadde det sånn rart bra, jeg skjønte liksom ikke helt hva som hadde skjedd, og livet rulla på som vanlig, sa hun, og fortsatte:

- Også kom sjokket når jula kom. Det var ikke noe jobb jeg måtte gjøre, alle vennene mine dro hjem til familiene sine, og ensomheten slo inn. Da sørget jeg noe helt enormt i syv uker.

Ny romanse

Kjærlighetssorg til tross - forrige måned bekreftet 24 åringen at hun har funnet en ny flamme, og at hun har begynt å date igjen.

- Jeg treffer et menneske nå som jeg ikke er klar for å ha med på kamera, avslørte realitystjernen i en video på sin Youtube-kanal.

Hun kunne hun også røpe at den nye flammen er blitt introdusert for familien hennes, den kjente Wahlgren-Ingrosso-slekten.

Brudd for broren

Knappe to måneder etter at Bianca avslørte brudd med sin kjæreste, bekreftet hennes bror, artist Benjamin Ingrosso (21), at også han er singel. I et intervju med Expressen i mars, kom det frem at 21-åringen og kjæresten Linnea Widmark (22) har gått hver til sitt.

Det svenske stjerneparet, som begge har figurert i realityprogrammet «Wahlgrens Värld», holdt - med unntak av en kort pause i forholdet - sammen i seks år.

Bruddnyheten kom samtidig som artisten slapp en nyversjon av låta «I'll be fine somehow», som er en duett med norske Julie Bergan (24). Overfor Expressen erkjente Ingrosso at det har vært en følelsesmessig affære å spille inn låta.

- Det var kjempefint. Så utrolig vakkert. Jeg begynte nesten å gråte i studio, fordi det var så følelsesladet, uttalte han til avisen.

21-åringen er foruten ovennevnte realityserie, kjent for sin deltakelse i Eurovision i fjor, der han havnet på en syvendeplass. Artisten opptrådte den gang med poplåta «Dance You Off», som ble skrevet i etterkant av bruddet mellom ham og Widmark for to og et halvt år siden.

- Jeg ville bare glemme henne og gå videre med livet. På en eller annen måte prøvde jeg å unnslippe sorgen og se fremover, fortalte han i et intervju med Allasi mai, gjengitt av Hänt.

LES OGSÅ: - Svensk toppblogger raser mot prins Carl Philip

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer