RYKTER: Lever Jon Snow? Eller er han død? Nå svarer Maisie Williams på Game of Thrones-ryktene. Foto: NTB Scanpix
RYKTER: Lever Jon Snow? Eller er han død? Nå svarer Maisie Williams på Game of Thrones-ryktene. Foto: NTB ScanpixVis mer

Maisie Williams heller kaldt vann i blodet på «Game of Thrones»-fansen

- Ryktene om «Jon Snow» er usanne, sier skuespillerkollegaen fra den populære serien. NB! Spoiler-advarsel.

SEOGHØR.NO: NB: Dersom du ikke har sett den siste sesongen av «Game of Thrones», bør du ikke lese videre.

Selv etter fem sesonger, herjer «Game of Thrones»-feberen verden over.

Serien kunne blant annet glede seg over å vinne en pris for «beste dramaserie» under forrige helgs Emmy-show i Los Angeles.

Millioner av fans reagerte sterkt da Kit Haringtons (28) populære rollefigur, Jon Snow, så ut til å bli knivstukket til døde i den siste episoden av forrige sesong.

I sommer raste imidlertid spekulasjonene om at Haringtons rollefigur ikke var død likevel. Skuespilleren dukket nemlig opp på flyplassen nær byen Belfast, der mesteparten av serien er spilt inn.

Samtidig skal han i et intervju ha kommet med uttalelser som sådde tvil om han var død.

- Showet er et tveegget sverd for meg. Jeg skylder det veldig masse, men samtidig tappet det meg fullstendig. Jeg prøver å ikke tenke så mye på det. Det viktigste er at jeg nå vet hvor lang kontrakten min er.

POPULÆR ROLLE: I Game of Thrones spiller Maisie Williams rollen som Arya Stark. Foto: SipaUSA
POPULÆR ROLLE: I Game of Thrones spiller Maisie Williams rollen som Arya Stark. Foto: SipaUSA Vis mer

- La oss bare si at «Game of Thrones» fortsatt vi være en del av livet mitt en stund fremover. Jeg er nok sannsynligvis i 30-årene når det hele er over, skal Harington ha uttalt til det belgiske bladet Humo.

Saken fortsetter under bildet.

Slår tilbake mot ryktene

Uttalelsen samt bildene fra flyplassen fikk debatten vedrørende Jon Shows videre liv til å koke.

Men nå dreper skuespiller Maisie Williams ryktene om at Snow ikke er død.

Williams, som spiller rollen som Arya Stark i serien, levner Snow lite håp.

- Du er den første som spør om Harington, og svaret er nei. Han er død. Beklager. Det intervjuet dere har lest er falskt, og Kit-spoileren er bare påfunn, sier Williams ifølge Contactmusic.com.

VANT EMMY: Natt til mandag norsk tid ble en uforglemmelig natt for Game of Thrones-gjengen, som ble kveldens vinner på Emmy-utdelingen. Foto: Splash News
VANT EMMY: Natt til mandag norsk tid ble en uforglemmelig natt for Game of Thrones-gjengen, som ble kveldens vinner på Emmy-utdelingen. Foto: Splash News Vis mer

Den nye «Game of Thrones»-sesongen skal etter planen ha premiere i april 2016.LES OGSÅ: Gjorde comeback på Game of Thrones-settet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.