SATT SJAKK MATT AV KJÆRLIGHETEN: Magnus Carlsen er ikke lenger singel. Foto: NTB Scanpix/Kolbjørn Hoseth Larssen
SATT SJAKK MATT AV KJÆRLIGHETEN: Magnus Carlsen er ikke lenger singel. Foto: NTB Scanpix/Kolbjørn Hoseth LarssenVis mer

Magnus Carlsen:

Magnus Carlsen har fått kjæreste

Sjakk-kongen har funnet sin dronning.

(Seoghør.no): Sjakkspiller Magnus Carlsen (26) har fått seg kjæreste. Det bekrefter manager Espen Agdestein overfor Seoghør.no.

- Det stemmer, men han ønsker ikke å kommentere ytterligere.

CARLSENS NYE DRONNING: Synne Christin Larsen er Magnus' nye kjæreste. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning Foto: Kolbjørn Hoseth Larssen.
CARLSENS NYE DRONNING: Synne Christin Larsen er Magnus' nye kjæreste. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning Foto: Kolbjørn Hoseth Larssen. Vis mer

På Carlsens private Facebook-profil kommer det frem at han gikk inn i et nytt forhold med Synne Christin Larsen (22) på Valentinsdagen den 14. februar.

Hun skal etter det Seoghør.no erfarer være fra Alsvåg i Øksnes kommune i Vesterålen.

I februar skal paret ha fått oppmerksomhet, da Carlsen etter det Seoghør.no erfarer var på besøk i hennes hjembygd.

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Larsen.

Tidligere har Magnus Carlsen fortalt at han har valgt å ikke gå inn i langvarige forhold. I et VG-intervju med sjakkentusiast Hans Olav Lahlum i 2013, forklarte Carlsen grunnen til dette.

- Jeg har bevisst valgt ikke å ha langvarige forhold, for å ha fullt fokus på sjakken. Og det er ikke lett å kombinere et forhold med å reise og konkurrere så mye som jeg gjør nå, sa Carlsen til VG Helg den gang.

Magnus Carlsen har også et godt forhold til familien sin. Pappa Henrik A. Carlsen (54), mamma Sigrun Øen (53), og søstrene Ellen (27), Ingrid (22) og Signe (19) betyr mye for verdensmesteren.

SJAKKSTJERNA MØTTE ERNA: I 2013 møtte Magnus Carlsen statsminister Erna Solberg på Norges Toppidrettsgymnas. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
SJAKKSTJERNA MØTTE ERNA: I 2013 møtte Magnus Carlsen statsminister Erna Solberg på Norges Toppidrettsgymnas. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer

- Jeg trives godt sammen med min mor og hele familien, og de bidrar til å gi meg trygghet i hverdagen, sa Carlsen til Se og Hør for to år siden.

Superstjerne

Magnus har gjort seg kjent som Norges ubestridte sjakk-konge. I november forsvarte han verdensmestertittelen sin mot Sergej Karjakin (27) under sjakk-VM i New York.

Like før nyttår tok han henholdsvis bronse og sølv i VM i hurtig- og lynsjakk i Doha. Carlsen var selv svært misfornøyd med sølvmedaljen.

HENGER MED SUPERSTJERNER: I 2010 stilte Magnus opp som modell for klesmerket G-Star RAW sammen med Hollywood-stjernen Liv Tyler (36). Foto: NTB Scanpix
HENGER MED SUPERSTJERNER: I 2010 stilte Magnus opp som modell for klesmerket G-Star RAW sammen med Hollywood-stjernen Liv Tyler (36). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter barneskolen tok Carlsen seg et friår for å reise Europa rundt og spille sjakkturneringer. Etter det har han vært travel med sjakken, og han har måttet leve med et stempel som vidunderbarn og superstjerne.

- Jeg tenker ikke så mye på det. Jeg prøver å gjøre så godt jeg kan, så får andre vurdere prestasjonen, sa Carlsen til Se og Hør i 2014.

I 2010 tok han også et steg bort fra sjakkverdenen og inn i motebransjen, da han stilte som modell for det nederlandske klesmerket G-Star RAW sammen med Hollywood-stjernen Liv Tyler (36).

Carlsen har også vist seg som en ihuga fotballsupporter, og da spesielt som fan av Martin Ødegaards (17) lag - den spanske storklubben Real Madrid.